Case study: Mobiele innovatie op de werkvloer bij ITB

Freshheads bedenkt en ontwikkelt mobiele innovaties voor op de werkvloer. Applicaties die het werk leuker maken, de medewerkers meer waardering, voldoening en verantwoordelijkheid geven. Niet zozeer de systemen en processen, maar juist de menselijke aanpak maakt deze nieuwe manier van werken uniek. Voor International Tyre Business resulteerde deze aanpak in een mobiele app die zorgt voor meer efficiƫntie, plezier en winst op de lange termijn. En het filmpje dat BriljantNet voor ons maakte laat haarfijn zien hoe we dat aanpakken!

Freshheads bedenkt en ontwikkelt mobiele innovaties voor op de werkvloer. Applicaties die het werk leuker maken, de medewerkers meer waardering, voldoening en verantwoordelijkheid geven. Niet zozeer de systemen en processen, maar juist de menselijke aanpak maakt deze nieuwe manier van werken uniek. Voor International Tyre Business resulteerde deze aanpak in een mobiele app die zorgt voor meer efficiƫntie, plezier en winst op de lange termijn. En het filmpje dat BriljantNet voor ons maakte laat haarfijn zien hoe we dat aanpakken!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR