Eerste plek voor Freshheads in Emerce 100

Met trilhandjes bladeren we door de 66 pagina dikke uitgave van Emerce Magazine. Ieder jaar is het weer een spannend moment. Staan we in de lijst? En op welke plek? Nou, we staan er in hoor! We kunnen jullie met super veel trots vertellen dat we met maar liefst 7,5 sterren echt dé allerhoogste plek in de toplijst hebben weten te bemachtigen.


De Emerce 100 is een speciale uitgave van onafhankelijk business magazine Emerce. Ieder jaar publiceren zij een lijst van de hoogst gewaardeerde online bureaus van Nederland. Voor het derde jaar op rij hebben we een plekje in de lijst weten te bemachtigen. Vorig jaar waren we met 5 sterren het beste beoordeelde Brabantse bureau binnen onze categorie. Nu zijn we met 7,5 sterren hét hoogst gewaardeerde middelgrote full-service internetbureau van Nederland.

Algemeen directeur Wout Withagen: “Vorig jaar waren we super trots met onze nummer-1 positie in Brabant. Dit jaar zijn we weer gestegen en mogen we onszelf zelfs de beste van Nederland noemen. En niet alleen wij, maar ook het Tilburgse internetbureau Magneds heeft dit jaar een topnotering in de lijst te pakken.”

Beoordeling
Uiteindelijk hebben 1435 beslissers aan het onderzoek meegewerkt. Zij hebben op basis van kennis/knowhow, prijs/kwaliteitsverhouding, betrouwbaarheid én flexibiliteit de verschillende bureaus beoordeeld. In totaal zijn 693 bedrijven in het onderzoek meegenomen, verdeeld over 17 categorieën.

De full-service internetbureaus zijn ingedeeld in drie categorieën, te weten ‘klein’, ‘middelgroot’ en ‘groot’. Bureaus met minder dan 25 medewerkers vallen in de categorie ‘klein’. ‘Middelgroot’ zijn de bureaus met 25 tot 100 medewerkers. En de bureaus met meer dan 100 medewerkers vallen in de categorie ‘groot’. Freshheads valt met 30 medewerkers onder de middelgrote internetbureaus. Anders als vorig jaar is dat het maximaal haalbare dit jaar niet 7, maar 10 sterren is. Dit betekent dat er nog steeds ruimte is voor groei. Een uitdaging die we wederom met beide handen aangrijpen!

Lees meer op Emerce.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR