PFZ.nl Workshopdag 2014

Op zaterdag 17 mei 2014 hosten wij voor de vierde keer de PFZ.nl Workshopdag. Ieder jaar biedt de PHP community speciaal voor leden een dag vol kennis en inspiratie op het gebied van PHP. Dit jaar staat onder andere onze eigen API Evangelist Dimitri van Hees op het programma over Linked Data API's. Wil jij hier bij zijn? En de hele dag 'hands on' bezig zijn met het onderwerp van jouw keuze? Meld je dan aan op PFZ.nl.

Op zaterdag 17 mei 2014 hosten wij voor de vierde keer de PFZ.nl Workshopdag. Ieder jaar biedt de PHP community speciaal voor leden een dag vol kennis en inspiratie op het gebied van PHP. Dit jaar staat onder andere onze eigen API Evangelist Dimitri van Hees op het programma over Linked Data API’s. Wil jij hier bij zijn? En de hele dag ‘hands on’ bezig zijn met het onderwerp van jouw keuze? Meld je dan aan op PFZ.nl.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR