Hoe we van zelf naar vanzelf gaan? | Whitepaper

Het is een begrip waar we inmiddels niet meer omheen kunnen. 'The Internet Of Things' is er om te blijven. Steeds meer alledaagse producten worden voorzien van technologie, verzamelen data en communiceren met jou én elkaar. We schreven er een whitepaper over die we graag met je delen!


Nieuw is het allemaal niet. In 1999 introduceerden internet pionier Kevin Ashton het fenomeen al. Nu – vijftien jaar later – lijkt ons online ecosysteem eindelijk te zijn uitgegroeid tot dé ideale voedingsbodem voor ‘The Internet Of Things’. Het zal dan ook niet lang meer duren of je schoenen, waterkoker, auto, kleding en tandenborstel zijn verbonden met het internet.

Het gevolg? Héél veel data. Data die ons helpen productfuncties te vernieuwen of te verbeteren, additionele diensten te ontwikkelen en nieuwe businessmodellen mogelijk te maken. ‘Van zelf naar vanzelf’.

Lees het volledige whitepaper hier op onze website!
Liever een samenvatting lezen? MarketingTribune.nl publiceerde naar aanleiding van het whitepaper dit artikel.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR