Faberpersoneel.nl: een persoonlijke benadering

Faber by freshheads
Faber Personeelsdiensten is dé specialist op het gebied van personeelsbemiddeling in de bouw- en schilderbranche. Hierbij staat oprechte betrokkenheid, persoonlijk contact en goed werkgeverschap hoog in het vaandel. Vakmensen voelen zich ‘thuis’ bij Faber. Maar hoe breng je de toegankelijkheid, die hen offline zó typeert, ook over op het web? We gingen aan de slag en maakten Faberpersoneel.nl een stuk persoonlijker.

Persoonlijker
Faber kent haar vakmensen graag. De website neemt het bemiddelproces dan ook niet over, maar focust zich puur op het faciliteren van het persoonlijke contact. Op een visuele en laagdrempelige manier, zonder ellenlange online procedures dus. De vakman vindt eenvoudig vacatures en reageert binnen een aantal seconden.

De transparante intermediair
Bij Faber heeft iedere accountmanager zijn eigen specialiteit. Is een vakman geïnteresseerd in een baan in de schildersbranche, dan moet je bij Dennis zijn. Liever aan het werk in de bouw? Dan kom je bij Chris. Bij iedere vacature staat de bijhorende accountmanager met foto en contactgegevens afgebeeld. Zodra de vakman op een vacature heeft gereageerd krijgt de accountmanager een e-mail. Aan de hand van deze mail belt de accountmanager de vakman op om de verdere gang van zaken te bespreken. Door deze transparante manier van communiceren creëert Faber vertrouwen en is de drempel om contact op te nemen of te reageren verlaagd.

Trotse vakmensen
De vakmensen staan centraal en dat zie je terug in de vormgeving. Mooi beeldgebruik laat zien dat de vakmensen bij Faber trots zijn op de branche waarin zij werkzaam zijn, en Faber op hen. Faber heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen, welke wij volledig in het nieuwe design hebben geïntegreerd. Naast het grafische ontwerp zijn we verantwoordelijk voor het interactieontwerp en de volledige techniek.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk 't platform!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR