GGZ Nederland: dé brancheorganisatie met overzicht

GGZ Nederland is de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Dagelijks maken zij afspraken met overheid, politici of verzekeraars om hoogstaand kwalitatieve zorg te kunnen waarborgen. GGZ Nederland heeft veel te vertellen aan haar leden en stakeholders. Nieuws, wetgeving en beleidsplannen. Maar hoe zorg je ervoor dat al die informatie overzichtelijk en gestructureerd gepresenteerd wordt? Dat vroeg GGZ Nederland aan ons.


Overzichtelijker, moderner en goed toegankelijk op tablets. Dat waren een paar van de wensen voor de nieuwe website van GGZ Nederland. Vorig jaar ontwikkelden we in opdracht van deze organisatie ggz-connect.nl, dé community voor de ggz-professional. Het succes van dit platform is groot. Dagelijks komen professionals daar samen om te discussiëren en kennis te delen. Op de nieuwe website van GGZ Nederland is een duidelijke link gelegd met deze community.

Door het gebruik van ruimte is ggznederland.nl overzichtelijk opgezet en is nieuws en informatie op een eenvoudige manier terug te vinden. De site is makkelijk te beheren waardoor GGZ Nederland zelf content kan toevoegen. De website is responsive gemaakt, waardoor het ook via tablet perfect te bekijken is. Welmoed van Rijs, communicatieadviseur bij GGZ Nederland: ”Met de nieuwe website sluit GGZ Nederland beter aan op de informatiebehoefte en de huidige omgang met online middelen!”

Als je als bezoeker wilt reageren op een nieuwsbericht, of meer wilt weten over de auteur word je doorgelinkt naar ggz-connect.nl. Evert Hilhorst, interactieontwerper bij Freshheads: “Op deze manier houden we ggznederland.nl overzichtelijk en behoudt de site zijn hoofddoel. GGZ Nederland is de brancheorganisatie die de informatie verstrekt en met ggz-connect.nl faciliteren we vervolgens de discussie.”

www.ggznederland.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR