European Social Innovation Week: nog even terugblikken!

Met plezier kijken wij terug op de European Social Innovation Week! Op vrijdag 20 september mochten wij de week afsluiten met een middag volledig in het teken van Samen Werken. In een intieme setting met ongeveer 50 man bespraken we samen met Gemeente Tilburg en Tilburg University onze kijk op onderwerpen als samen financieren, samen werken en samen (data) delen. Heb je het gemist of wil je het nog een keer terugkijken? Bekijk hier nog eens de presentaties!

Met plezier kijken wij terug op de European Social Innovation Week! Op vrijdag 20 september mochten wij de week afsluiten met een middag volledig in het teken van Samen Werken. In een intieme setting met ongeveer 50 man bespraken we samen met Gemeente Tilburg en Tilburg University onze kijk op onderwerpen als samen financieren, samen werken en samen (data) delen. Heb je het gemist of wil je het nog een keer terugkijken? Bekijk hier nog eens de presentaties!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR