KNVB Talent Team ‘scout’ toekomstige professionals

KNVB Talent Team biedt studenten de kans om dé stage van hun leven te scoren. Bij de KNVB bijvoorbeeld, bij één van haar leveranciers, of bij een voetbalvereniging. Voor dit programma hebben de KNVB en Adecco de handen ineen geslagen. Zij vroegen zich af hoe zij MBO en HBO studenten het beste kunnen uitdagen om zichzelf te presenteren. Het doel? Een maatschappelijke rol vervullen door kansen te bieden aan studenten én natuurlijk om een rijke database aan profielen op te bouwen. Het resultaat? Scoor je stage!


Speel jezelf in de kijker met de Facebook app
Met de ‘Scoor je stage’ Facebook app word je als student aangesproken en uitgedaagd door de online Scout van Adecco. Door jezelf in de kijker te spelen maak je kans op bijzondere stageplaatsen bij de KNVB, haar leveranciers of verenigingen. De scout daagt je uit om jezelf zo goed mogelijk te presenteren. Doe je dit? Dan scoor je die felbegeerde stageplek.

Relatie voor het leven
Door studenten op deze manier aan te spreken verzamelt Adecco kwalitatieve profielen van ambitieuze MBO en HBO studenten. Door deze profielen al vroeg in de loopbaan in portefeuille te hebben, biedt dit Adecco kansen om een rol te blijven spelen in de verdere loopbaan van de student. Op het moment dat deze studenten als starters de arbeidsmarkt betreden worden deze profielen van grote waarde. Een uitgelezen kans om een langetermijnrelatie op te bouwen met toekomstige professionals!

Altijd en overal scoren
Aanbieders van stageplaatsen kunnen in samenwerking met KNVB Talent Team eenvoudig een oproep plaatsen via de beheeromgeving. Studenten kunnen een stage ‘scoren’ door te reageren via de Facebook applicatie en de website. Aangezien studenten overal en altijd hun smartphone bij de hand hebben is de website perfect te benaderen via zowel desktop, tablet als smartphone. KNVB Talent Team wordt verder geactiveerd via Facebook en andere media, zoals bijvoorbeeld Radio 538.

Freshheads realiseerden met veel plezier het concept, de website en Facebook applicatie. www.knvbtalentteam.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR