Freshheads steunt Stichting SummerWise

SummerWise is hét zomerfestival voor de Tilburgse jeugd. Twee dagen lang staat de Spoorzone in het teken van kids tussen de 10-13 jaar. Freshheads ontwierp de volledige huisstijl voor het festival dat op 4 en 5 juli haar intrede zal maken.


Met speelse activeiten biedt de stichting SummerWise educatie, creativiteit en leisure als avontuur voor de jeugd. Door de verschillende aspecten op een speelse en innovatieve manier aan elkaar te knopen worden de kids twee dagen lang ondergedompeld in thema’s als natuur en life, creativiteit en kunst, bouwen en techniek, muziek en poëzie en sport en health! SummerWise Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van diverse partners uit Tilburg en omgeving.

Ook Freshheads draagt haar steentje bij en ontwikkelde de gehele huisstijl. Met als doel de Tilburgse jeugd aan te spreken hebben we het festival van een jonge, frisse look voorzien. Zowel het design van het logo, de flyers, posters, visitekaartjes, briefpapier, spandoek en website zijn zorgvuldig door ons grafisch team ontworpen.

Jordy, grafisch ontwerper: “Het is belangrijk dat de stijl en vormgeving perfect aansluit op de doelgroep. Om dit te kunnen realiseren hebben we tijdens het ontwerpproces de designs eerst aan verschillende kinderen tussen de 10 en 13 jaar voorgelegd. Op basis van die feedback hebben we de ontwerpen geperfectioneerd tot wat ze nu zijn.”

Meer zien of weten over het festival? http://www.summerwise.nl
Je eigen kids tussen de 10-13 jaar inschrijven? Klik hier!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR