Vernieuwde Sante.nl zet zelfbewuste vrouw centraal

Santé is sinds 1991 hét maandblad voor gezondheid, beauty en psychologie. Anno 2013 blijft het tijdschrift zich vernieuwen. Freshheads heeft de website van Santé herontwikkeld tot een eigentijdse en flexibel online platform waar de zelfbewuste vrouw centraal staat.

Santé is onderdeel van Audax Publishing en bekleedt samen met Vriendin en Glossy de top in het vrouwensegment. Het tijdschrift focust zich op de vrouwen tussen de 20-49 jaar. Het zijn de vrouwen die volop in het leven staan en goed voor zichzelf zorgen, zowel fysiek als mentaal. Santé bereikt maandelijks zo’n 80.000 vrouwen offline en online.

Sympathiek en bereikbaar
Santé spreekt haar lezeressen aan als een warme en sympathieke vriendin. Het delen van ervaringen en het bespreekbaar maken van dieperliggende onderwerpen is voor hen belangrijk. De interactie tussen Santé en haar lezeressen, maar ook tussen lezeressen onderling is naar een hoger niveau getild door bestaande functionaliteit te vereenvoudigen en te verbeteren. Een belangrijk voorbeeld hiervan is het Medisch Dossier. Dit onderdeel op de website is populair en wordt dan ook intensief gebruikt. Met de ontwikkeling van de nieuwe Santé.nl is dit onderdeel grondig verbeterd. De redactie maakt gemakkelijk nieuwe dossiers aan. Deze dossiers en bijbehorende artikelen worden op een overzichtelijke manier weergegeven. En via de zoekfunctie vindt de lezeres eenvoudig de informatie waar zij naar op zoek is.

Daarnaast heeft Santé een nieuwe look & feel gekregen. Ook de website heeft deze restyling ondergaan. Maar dat niet alleen; zowel de voor- als achterkant van het platform is volledig vernieuwd. Met het CMS dat wij speciaal voor Audax ontwikkeld hebben is Santé.nl vrij en flexibel in het creëren en publiceren van content. De zorgvuldige inzet van beleving, content en gebruiksvriendelijkheid maakt Santé tot een laagdrempelig online platform waar iedere vrouw zich eenvoudig een weg doorheen baant.

Audax en Freshheads
Santé.nl is het zesde online platform dat Freshheads heeft mogen herontwikkelen voor Audax Publishing. Eerder ontwikkelden wij al de websites voor Vriendin, CosmoGirl, Weekend, Girlz! en Glossy. Daarnaast wordt momenteel gewerkt aan een mobiele app voor de CosmoGirl Lookbook.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR