SMS.nl open platform voor zakelijke markt

Recent werd het nieuwe platform SMS.nl gelanceerd. Dit open platform biedt gebruikers een podium om kennis, ervaring en ideeën te delen. SMS.nl brengt de voordelen van zakelijk SMS-gebruik in kaart en wil het gebruik van dit communicatiemiddel naar een hoger niveau tillen.

Aan het einde van 2012 waren er wereldwijd meer dan 6,1 miljard mensen met een mobiele telefoon. Slecht 1 op de 6 mobiele telefoons kan online message services als iMessage en Whatsapp gebruiken. Dit in tegenstelling tot SMS, die kan iedereen ontvangen en versturen. SMS wordt een steeds belangrijker communicatiemiddel. Of het nu gaat over de Eurovisie Songfestival-stemming, internet bankieren of simpelweg parkeergeld betalen; vaker en vaker speelt SMS een essentiële rol.

De initiatiefnemers van SMS.nl vroeg ons dit online platform te ontwikkelen. Aan de hand van de doelstellingen hebben we een platform kunnen verwezenlijken waar het delen van kennis en ervaringen centraal staat. Het interactie-ontwerp en de volledige techniek is door Freshheads ontworpen en ontwikkeld. Het grafische ontwerp is in samenwerking met The Communication Company gerealiseerd. Het platform stelt de redactie van SMS.nl in staat flexibel en eenvoudig content te creëren. SMS.nl is tevens volledig responsive gemaakt en dus perfect te bekijken door zowel desktop-, mobiel- als tabletgebruikers.

De redactie van SMS.nl staat open voor externe nieuwsberichten, columns, recensies of casebeschrijvingen met betrekking op zakelijk SMS-gebruik. Jeroen van Glabbeek, medeoprichter van CM en promoter van SMS.nl: “Overheden, multinationals goede doelen en media zijn afhankelijk van SMS. Het is eigenlijk vreemd dat tot nog toe geen enkele website zich heeft gespecialiseerd in artikelen over de toepassingen van SMS. Je staat er bijna niet meer bij stil dat iedereen SMS gebruikt. Vergelijk het met elektriciteit: je weet niet wat je mist, tot je het niet meer hebt.”

Kijk voor meer informatie op: http://www.sms.nl.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR