L’Avventura Stadswandeling dwars door Freshheads!

Theater De NWE Vorst, Muziekpodium Paradox en RUIMTE-X hebben de handen ineengeslagen. Met als resultaat: L’Avventura! Deze multidisciplinaire werkplaats brengt theater, dans, beeldende kunst, muziek, poëzie en circus samen in een onvergetelijke wandeling door Tilburg. Dit jaar verkennen ze op 15 t/m 19 mei het rustige stadsgebied rondom Museum De Pont. Zo ook het Wilhelminapark 21, waar Freshheads als podium zal fungeren voor dansgroep T.R.A.S.H.

Op iedere hoek van de straat wacht zich een ander verhaal. Naast het kantoor van Freshheads brengt de stadswandeling je op nog veel meer bijzondere plekken. Voor 15 euro leidt L’Avventura je rond. De wandeling zal vier maal per avond starten bij Goretti aan het Wilhelminapark 53 en zal zo’n 2,5 uur duren. Wil je dit niet missen? Kijk op L’Avventura.nl voor het volledige programma en de reserveringsmogelijkheden.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR