Laat jezelf zien op CosmoGIRL.nl!

Audax Uitgevers is met de overname van CosmoGiRL! een ware topper rijker. En bij een nieuwe uitgever hoort een dito uitstraling. Freshheads heeft de website van CosmoGIRL! volledig mogen vernieuwen. Met als resultaat: een speels en interactief platform waar jonge, hippe meiden samenkomen voor hun dagelijkse portie mode inspiratie.

CosmoGIRL! is de grootste meidenglossy van Nederland en mag zich ‘vriendin’ noemen van 1 op de 4 meiden in Nederland. Op het gebied van fashion, celebs, relaties, gezondheid en beauty geeft CosmoGIRL! antwoord op al hun vragen.

De oude website liep op een verouderd CMS en was toe aan vernieuwing. Speciaal voor Audax ontwikkelden wij eerder een platform waar Vriendin, Glossy, Weekend en Girlz! al mee werken. Ook CosmoGIRL! is gereed gemaakt voor dit platform. De gehele flow van de website is verbeterd, waardoor de website gebruiksvriendelijker is geworden. CosmoGIRL.nl heeft een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen die wij volledig geïntegreerd hebben in het frisse, speelse en eigentijdse design. De nieuwe website is volledig geoptimaliseerd en toegespitst op de jonge, hippe gebruikers.

Share what you wear
Het belangrijkste onderdeel van de website is het Lookbook. Een omgeving waar de fashionista’s samenkomen om elkaar te inspireren en hun stijl met elkaar te delen. Door zelfgemaakte foto’s van outfits, aankopen, inspiratiebronnen en stijliconen te uploaden maken zij hun eigen scrapbook. Het is mogelijk de verschillende looks te beoordelen, van reactie te voorzien en te delen met vrienden. Bij de herontwikkeling en vormgeving van dit specifieke onderdeel was het doel de interactie tussen de gebruikers optimaal te stimuleren. CosmoGIRL.nl is nu dé plek om jezelf als ware fashionista te profileren.

Binnenkort in de App Store
Naast dat we de nieuwe CosmoGIRL.nl hebben mogen realiseren, zijn we op dit moment druk bezig met een ander spannend project. Het CosmoGIRL! Lookbook gaat binnenkort de App Store in! Verwacht wordt dat de app rond juli 2013 te downloaden is voor iPhone en Android.

http://www.cosmogirl.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR