Zorgvoorelkaar.com genomineerd voor een DIA!

Yes, het is gelukt. Van de ruim 200 ingezonden cases is Zorgvoorelkaar.com verkozen tot één van de kanshebbers voor een Dutch Interactive Award.  In de categorie: Social for Business hopen we onze tegenstanders te kunnen verslaan. Op vrijdag 12 april 2013 mogen wij onze case verdedigen voor de officiële jury. Spannend!

De Dutch Interactive Awards worden dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Emerce. Twaalf awards worden uitgereikt aan het beste online interactieve werk van Nederland. Er wordt gekeken naar design en creativiteit, maar ook naar resultaat en de bouw van het project. Op vrijdag 16 mei 2013 vinden de uitreikingen plaats, waarbij hopelijk 1 aan ons!

Onze case: Zorgvoorelkaar.com
Zorgen voor elkaar wordt steeds belangrijker. De Nederlandse samenleving doet een toenemend beroep op de inzet van vrijwilligers in zorg- en welzijn. Dit vraagt om een vernieuwende aanpak om te zorgen dat een zorgzame samenleving in stand kan worden gehouden. De social entrepreneurs van I-nspire vroeg ons om Zorgvoorelkaar.com te ontwikkelen, dé marktplaats voor zorg en hulp.

Zorgvoorelkaar.com biedt een gebruiksvriendelijk platform waar mensen met een hulpvraag eenvoudig zelf in contact kunnen komen met vrijwilligers bij hen in de buurt. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om hulp bij boodschappen of het vinden van een maatje. Daarnaast kunnen mensen ook professionele zorg vinden, zoals begeleiding voor een gehandicapt kind of een verpleegkundige voor thuis. Zo biedt Zorgvoorelkaar.com voor iedereen een passende oplossing en draagt het platform bij aan een betere zorg in de buurt!

Benieuwd naar onze tegenstanders?
Kijk hier voor de volledige nominatie lijst!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR