Tweakwise Navigator dé onafhankelijke oplossing voor webwinkeliers

50 verschillende merken, 15 beschikbare kleuren, 4 maten én 10 prijscategorieën. Wie op zoek is naar een simpel product, wordt al snel met keuzes overspoeld. Keuzestress kan ervoor zorgen dat de bezoeker van je webshop vroegtijdig afhaakt. Maar hoe zorg je ervoor dat je bezoeker snel en gemakkelijk het product vindt wat volledig aansluit op de wensen?


Het inbouwen van een volledig gepersonaliseerde productfiltering is complex en kost vaak veel tijd en geld. Het aantal mogelijkheden is afhankelijk van het platform waarin de webshop is gebouwd. Het ene platform biedt geavanceerdere mogelijkheden als de ander. Wat voor belemmeringen kan zorgen in bestaande webshops. Een oplossing hiervoor is de Tweakwise Navigator. Een platformonafhankelijke tool die het gemakkelijk maakt te zoeken, navigeren én filteren binnen het assortiment. Te implementeren in iedere nieuwe of bestaande webshop.

Tweakwise Navigator is een onderdeel van Netivity Internet Software. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van complexe internetsoftware. Met Tweakwise Navigator hebben ze een gebruiksvriendelijke nieuwe tool in handen die een oplossing biedt voor alle webshops. De tool zorgt voor een snelle selectie en filtering aan de achterkant van de webshop. Hierdoor wordt de bezoeker direct naar het juiste ‘schap’ in de webwinkel geleid.

Als webwinkelier draai je zelf aan de knoppen in de geavanceerde beheeromgeving, zonder dat je hierover ICT kennis nodig hebt. Naast dat je controle hebt over het zoeken, navigeren én filteren, kun je ook realtime bijsturen op basis van de laatste inzichten. Tweakwise Navigator biedt korte doorlooptijden, lage kosten en gegarandeerde conversieverhoging. Het verdienmodel is gebaseerd op tastbare variabelen, dus geheel transparant. Partijen als Hans Anders, Kijkshop.nl, Selexyz, Fonq.nl én AKO hebben de Tweakwise Navigator al omarmd.

Netivity Internet Software koos voor Freshheads om het concept uit te denken. Roel (Hoofd studio bij Freshheads): “We creëerden de volledige branding voor Tweakwise Navigator als merk. De naam, huisstijl en web design zijn hier het resultaat van. Tevens ontwikkelden we http://www.tweakwise.nl.”

Geïnteresseerd?
Vraag nu een custom demo aan op de website.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR