Werken bij Freshheads? Dat kan!

We streven ernaar constant te blijven ontwikkelen. Als heads, maar ook als bureau. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe, talentvolle heads die ons team in Tilburg zullen versterken. Ben jij het die wij zoeken? Lees snel verder én wellicht sta jij binnenkort tussen deze frisse koppen!


Senior front-end developer (Tilburg)
Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor de gebruikerservaring van een website of applicatie en zorg je voor het goed functioneren van het ontwerp. Je kijkt met een kritische blik naar het product met het doel om een ‘top-notch’ gebruikerservaring te implementeren. Jij zorgt ervoor dat het eindproduct tot in de puntjes goed werkt en aanvoelt. Daarnaast vervul je in deze functie een belangrijke rol in het creatieve proces. Jij bent de ‘lijm’ tussen de ontwerp- en de techniekafdeling. Jij stimuleert beide disciplines om het maximale uit een product- en/of applicatie te halen. volledige vacature

Medior en Senior PHP developer (Tilburg)
Je werkt als PHP developer in een informeel team. Jouw ideeën worden gewaardeerd en zijn altijd welkom. Je wordt omringt door collega-developers met veel kennis en kunde waarmee je dagelijks kunt ‘sparren’. Je bent ervaren op het gebied van web development en werkt volgens het MVC principe. Je denkt in object georiënteerd programmeren en je bent bij voorkeur bekend met frameworks zoals Symfony en Zend. Je hebt oog voor detail, efficiency, performance en veiligheid. Hierbij hecht je waarde aan web- en codestandaarden. volledige vacature (Medior)
volledige vacature (Senior)

Mobile developer (Tilburg)
Als Mobile developer ontwikkel je cross-platform mobiele applicaties met behulp van interessante technieken zoals Appcelerator, Titanium, Backbone.js en HTML5. Je benadert je werk perfectionistisch, je hebt een positieve instelling, bent creatief, pragmatisch en kan goed zelfstandig werken. Je hebt een vooruitziende blik, oog voor detail en zet de puntjes op de ‘i’. Je hebt een goed gevoel voor interactie en user experience. Je bent een teamplayer en denkt mee over hoe je functionaliteiten beter kunt maken met behulp van interactie en techniek. Je denkt hierbij in oplossingen in plaats van beperkingen en je hebt passie voor je vak.
volledige vacature

Werken bij Freshheads betekent werken aan topproducten waar we trots op zijn. In een informele sfeer waar ruimte is voor creativiteit en innovatie. Dit doen we o.a. voor Thuisbezorgd.nl, Philips, GGZ Nederland, Hogeschool Utrecht en Hago Next.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR