Vakantiepanel.nl: jouw prioriteiten voorop

Met het nog altijd groeiende internet is mond-tot-mondreclame, de oervorm van reclame, weer helemaal terug. Maar over de schutting hangen om je buurvrouw te vragen wat ze van haar laatste vakantiebestemming vindt is niet nodig. Tegenwoordig hang je over je iPad en is iedereen je buurvrouw. Online aanbieders verzamelen zich massaal op het web, maar hoe filter je de juiste informatie?

Ziet de accommodatie er wel echt uit als op de foto’s? Hoe staat de vliegmaatschappij aangeschreven? En is de bestemming überhaupt wel zo geschikt voor mij en mijn reisgezelschap? Het vertrouwen in online aanbieders is al menig keer geschonden. Op verschillende websites geven vakantiegangers dan ook hun mening over vakanties. Cijfers worden gemiddeld tot algemene rapportcijfers, maar in hoeverre deze cijfers waardevol zijn voor jou persoonlijk is onduidelijk.

Jouw prioriteiten voorop
Onlangs ontwikkelde Freshheads in samenwerking met Vakantiepanel.nl de gelijknamige website. Op deze website komen vakantiegangers en experts uit de reisbranche samen om ervaringen te delen. Door hen gerichtere vragen te stellen tijdens het schrijven van een review, ontstaat er een enorme hoeveelheid aan waardevolle data. Hiermee berekent Vakantiepanel.nl niet alleen een algemeen rapportcijfer, maar past dit cijfer zich automatisch aan aan jouw persoonlijke voorkeuren. Krijgt een vakantie in het algemeen een 8, dan is dit cijfer aan de hand van wat jij belangrijk vindt misschien wel een 6. Op deze manier krijgt de bezoeker een waardevol advies die specifiek gericht is op de aangegeven prioriteiten.

Adviestool
Uitzonderlijk is de Vakantiepanel adviestool. In vijf simpele stappen wordt jouw ideale vakantie voor je uitgefilterd. Op basis van een aantal korte vragen wordt aan de hand van meningen van andere vakantiegangers en experts in een paar tellen de vakantie geselecteerd die het beste bij jou past.

Freshheads dacht mee aan het concept en boog zich grondig over de adviestool. Het op de juiste manier afwegen van alle eigenschappen en ervaringen was een grote uitdaging. Verder ontwikkelde Freshheads het design en de techniek voor de volledige website en zal deze in de toekomst blijven door ontwikkelen.

http://www.vakantiepanel.nl

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR