Freshheads krijgt hoogste waardering in Emerce 100-lijst!

Gisteren viel ‘ie op de deurmat. 65 pagina's, waarvan maar 1 er écht toe doet. De jaarlijkse Emerce 100 brengt ieder jaar weer een gezonde spanning met zich mee. Met heel veel trots kunnen we melden dat we met 5 sterren de hoogste waardering hebben behaald binnen onze categorie.


De Emerce 100 is een jaarlijkse uitgave van Emerce. De beste bedrijven in online marketing, ICT en e-business zijn aan de hand van een imago-onderzoek beoordeeld. Waar we vorig jaar nog tussen de 10 beste bureaus van Nederland zaten, zitten we dat nu bij de beste 5.

Beoordeling
Uiteindelijk hebben 1303 respondenten aan het onderzoek meegewerkt.
Zij moesten op basis van kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid én flexibiliteit de verschillende bureaus beoordelen. Anders als vorig jaar is dat het maximaal haalbare dit jaar niet 5, maar 7 sterren is. En die uitdaging pakken we met beide handen aan!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR