31 januari 2013: Marketing Pioneers

Op 31 januari 2013 organiseert Multiscope voor de vierde keer Marketing Pioneers. Hét evenement voor de innovatieve marketeers van Nederland. Een dag vol vernieuwing, inspirerende sprekers, exclusieve content, interactie én interessante onderwerpen. Deze editie vindt plaats in het unieke industriële Tobacco Theater in Amsterdam. Met dit jaar als keynote speaker: Ken Segall. Freshheads ontwikkelde Marketingpioneers.nl en zal tijdens dit event een inspirerende sessie verzorgen.

Marketing Pioneers is een exclusief netwerk waarin marketing dienstverleners samenwerken en hun contacten delen. Dit met als doel vernieuwing in marketing te stimuleren en innovatieve topmarketeers met elkaar in contact te brengen.

Keynote speaker: Ken Segall
Hij was twaalf jaar lang een prominent onderdeel van het vaste team van Apple oprichter Steve Jobs én daarnaast Creative Director bij reclamebureau Chiat/Day. Segall was nauw betrokken bij de ‘Think Different’ campagne en is de grondlegger van ‘i’ in de huidige iPod, iPhone, iMac en iPad. Naast zijn werk voor Jobs, werkte Ken in het verleden voor BMW, IBM en Intel. Tegenwoordig houdt hij zich voornamelijk bezig met schrijven en spreken. In zijn marketing bestseller ‘Insanely Simple’ beschrijft hij de obsessie naar eenvoud die een belangrijke motor is achter het huidige succes van Apple. Deze visie zal hij ook tijdens Marketing Pioneers presenteren.

Inspiratiesessie door Freshheads
Naast dat wij de website ontwikkelden zijn we tevens partner van het event. In een intieme setting zullen een aantal heads een inspiratiesessie verzorgen over hun visie op de API. Meer informatie hierover volgt!

Naast Freshheads is Marketing Pioneers vertegenwoordigd door een indrukwekkende groep mediapartners. Zo werken onder andere Adformatie, Dutchcowboys, Emerce, Frankwatching, Management Team, Marketingfacts, NRC Media, Sprout, Tijdschrift voor Marketing en  Z24 mee.

Jij ook een pionier?
Marketing Pioneers geeft vijf vernieuwers een plaats in de PEP Talks (Pioneers Elevator Pitches). Voor 350 marketingbeslissers presenteer je jouw vernieuwende case, product, dienst of bedrijf en ga jij misschien wel met de aanmoedigingsprijs van €2.500,- naar huis! Ben jij het die zij zoeken? Meld je hier aan!

Bijwonen
Marketing Pioneers heeft maximaal 350 plaatsen beschikbaar. Wil jij dit exclusieve evenement bijwonen? Registreer je snel op de website!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR