Freshheads zoekt Commercieel Strateeg

Wij zijn op zoek naar een Commercieel Strateeg die ons team komt versterken. Als Commercieel Strateeg ben je een stevige gesprekspartner voor bestaande en nieuwe klanten en verantwoordelijk voor inhoudelijke salestrajecten. Ben jij het die wij zoeken?


Functie omschrijving
Je adviseert onze klanten op strategisch niveau over hun online doelstellingen, propositie, merk en product. Je signaleert kansen en weet deze te benutten door zinvolle oplossingen voor te stellen. Potentiële klanten acquireer je vanuit je eigen netwerk; je weet klanten te enthousiasmeren en vanuit de inhoud aan je te binden.

Je ontwikkelt oplossingen vanuit een business case op basis van onze bureaustrategie. Je verplaatst je daarbij in de gebruiker, onze opdrachtgevers en hun markt. Door te luisteren en mee te denken help je de klant zijn strategische doelen te bereiken: met deze aanpak win je pitches en salestrajecten.

Je bent in staat doordachte adviezen te geven op zowel strategisch als tactisch niveau. Je bent zelfstandig, gedreven, ondernemend en analytisch. Door inhoudelijke kennis, visie, passie en overtuigingskracht weet je een concept krachtig over te brengen en te onderbouwen tijdens een presentatie of een brainstormsessie.

Je bent een teamplayer en adviseert je collega’s op strategisch, commercieel en inhoudelijk niveau. Je werkt in een commerciële omgeving en opereert vanuit duidelijke persoonlijke en commerciële doelstellingen.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en minimaal 5 jaar relevante bureauervaring als Accountmanager/Strateeg.

Freshheads biedt
• Een uitdagende baan met veel vrijheid
• Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail naar Wout met daarin een korte motivatie en je CV.

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR