Freshheads realiseert Zorgvoorelkaar.com

Zorgvoorelkaar.com is een online platform waar hulpbehoevenden en zorgvrijwilligers samenkomen. Na een succesvolle pilot heeft Freshheads een aantal vernieuwingen aangebracht. Zorgvoorelkaar.com is inmiddels af en staat online!


Zorgen voor elkaar wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Mensen worden ouder en zorg alsmaar duurder. Dit bewoog I-nspire een creatief concept te bedenken dat zorg toegankelijk en laagdrempelig houdt. Waar we voorheen afhankelijk waren van overheidsinstellingen en subsidies gooit I-nspire het over een andere boeg. ‘We regelen het met elkaar’.

Hoe het werkt
Het concept is eenvoudig. Zoek je hulp of zorg, dan plaats je een opdracht op de website. Vrijwilligers of professionals met een passend profiel ontvangen deze via e-mail en kunnen hierop reageren. Of het nu gaat om een oudere die hulp in het huishouden nodig heeft, of een moeder die professionele begeleiding zoekt voor haar gehandicapte kind. Zorgvoorelkaar.com biedt voor iedereen een passende oplossing.

Internet is bij uitstek het middel om mensen met elkaar te verbinden. En dat is dan ook precies waar Freshheads om de hoek kwam kijken.

Wat deden wij?
Freshheads bouwde in nauwe samenwerking het concept uit tot een online platform. Na een testperiode zijn er een aantal belangrijke vernieuwingen aangebracht. Zo is de technische basis stabieler opgezet en daarmee voorbereid op meer bezoekers in de toekomst. De paginastructuur is nog meer gericht op conversie en het design heeft een fris, helder en overzichtelijk uiterlijk gekregen.

Ook is er gewerkt aan de versoepeling van het interactieproces. Daarmee is het nog makkelijker om te reageren op opdrachten en in contact te komen met hulpaanbieders. Daarnaast is het beheren van de website met aangebrachte aanpassingen nog flexibeler.

Het platform werkt nu eenvoudig, overzichtelijk en snel. Zorgvoorelkaar.com is een laagdrempelig platform waar iedere hulpbehoevende, of familielid daarvan, mee kan werken.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de website en laat ons weten wat je ervan vindt!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR