Incubate app: personal timetable

Incubate Festival 2012 staat voor de deur. Meer dan driehonderd artiesten en tientallen projecten maken aankomende week hun opwachting in de binnenstad van Tilburg . Hoewel al deze acts de moeite waard zijn, is het een onmogelijke missie overal bij te zijn. Om de hoeveelheid aan activiteiten overzichtelijk te maken, ontwikkelde Freshheads de allereerste Incubate app. En die is vanaf nú gratis te downloaden in de app stores!

Deze digitale agenda is een aanvulling op de gedrukte festivalagenda. Informatie over de artiesten, workshops en projecten zijn gemakkelijk met een paar clicks op het touchscreen te vinden. Om de app constant up-to-date te houden zijn er van 10 t/m 16 september 2012 gratis Wi-Fi hotspots in heel de binnenstad.

Je persoonlijke timetable
Naast digitale agenda is de app een persoonlijke timetable. Favorieten worden opgeslagen en overzichtelijk gemaakt in een persoonlijke Incubate agenda. Wanneer, waar en hoe laat je aanwezig moet zijn is nu snel en mobiel te zien. Aan bezoekers van buiten de stad is ook gedacht. Onbekende locaties zijn eenvoudig te vinden met de ingebouwde routefunctie.

Freshheads is al acht jaar trots partner van het Tilburgse kunstfestival en bouwde deze app voor Incubate. Algemeen directeur Wout Withagen zegt er het volgende over: “Eerder dit jaar zorgden we ervoor dat de festival informatie via een API vrij toegankelijk werd. Daardoor kan iedereen een app maken voor Incubate. Wij geven graag het goede voorbeeld en hebben het initiatief genomen om een app te bedenken en te ontwikkelen. Daarmee laten we niet alleen zien wat we kunnen, maar ook wat de mogelijkheden zijn wanneer je data vrij toegankelijk is.”

Incubate gaat aanstaande maandag van start en gaat de hele week door. Ook host Freshheads haar eigen sprekersprogramma tijdens de conferentie. Download nú de Incubate app voor iPhone of Android en bereid je alvast voor op een week vol kunst, cultuur, muziek én debat!

www.incubate.org

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR