GGZ Connect

GGZ Connect by Freshheads
Een plek waar professionals uit de geestelijke gezondheidszorg samenkomen, kennis en ervaringen delen, advies vragen en kritische onderwerpen bespreekbaar maken. Een transparante omgeving, maar dan virtueel. Hoe brengen we dit in praktijk?

Die vraag werd ons gesteld door branchevereniging GGZ Nederland. Freshheads ging aan de slag met de ontwikkeling van dit idee en bedacht aan de hand van doelstellingen het concept, de functionaliteit én het design.

Het concept gaat verder onder de naam GGZ Connect en heeft zich ontpopt tot een doordacht open platform met inhoud en impact. Het openen van topics, plaatsen van reacties en het delen van documenten én evenementen is eenvoudig. Dit maakt de website gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor iedere gebruiker uit de zorg. De vele vakgebieden die de ggz kent zijn teruggebracht naar zestien gesegmenteerde thema’s waar iedere professional terecht kan.

GGZ Connect is ‘stilletjes’ gelanceerd. Desalniettemin weet menig professional binnen de ggz de website al te vinden. Freshheads blijft nauw samenwerken met GGZ Nederland en zal op basis van statistieken, testresultaten en gebruikersbevindingen GGZ Connect continue blijven doorontwikkelen.

Meer zien van GGZ Connect?

Bezoek het platform!

Meer weten?

Shari Hubeek Communicatie & PR