Freshheads in Berlijn!

Dit jaar bestaat Freshheads alweer tien jaar! Om dit te vieren, zijn we van donderdag 21 juni tot zondag 24 juni met een grote groep Heads afgereisd naar Berlijn. We zijn op indrukwekkende excursies geweest met zijn allen, hebben aardig wat gelachen tijdens het eten, veel cultuur gesnoven, de stad goed bekeken en vooral eens besproken hoe snel en mooi de jaren voorbij zijn gegaan! Zondagavond landden we weer in Eindhoven, iedereen flink moe maar voldaan na een geslaagd weekend teambuilding. De foto’s zijn inmiddels te zien op onze Facebookpagina!

Dit jaar bestaat Freshheads alweer tien jaar! Om dit te vieren, zijn we van donderdag 21 juni tot zondag 24 juni met een grote groep Heads afgereisd naar Berlijn. We zijn op indrukwekkende excursies geweest met zijn allen, hebben aardig wat gelachen tijdens het eten, veel cultuur gesnoven, de stad goed bekeken en vooral eens besproken hoe snel en mooi de jaren voorbij zijn gegaan! Zondagavond landden we weer in Eindhoven, iedereen flink moe maar voldaan na een geslaagd weekend teambuilding. De foto’s zijn inmiddels te zien op onze Facebookpagina!

Meer weten?

Freshheads