DIA nominatie voor Randstad Student

Je leest het Dutch Interactive Award! In de categorie ‘recruitment’ met de case Randstadstudent.nl. Daarmee behoort deze case tot de beste vijf inzendingen in deze categorie. In totaal waren er ruim 170 inzendingen dit jaar, alle overige nominaties staan op de website van DIA. Na een presentie aan de vakjury op vrijdag 13 april, vindt op 10 mei vindt de feestelijke uitreiking plaats in Amsterdam. We hopen dit jaar weer in de prijzen te vallen, vorig jaar wonnen we de award in de categorie communities met Werkspot.nl.

Je leest het goed, Freshheads is weer genomineerd voor een Dutch Interactive Award! In de categorie ‘recruitment’ met de case Randstadstudent.nl. Daarmee behoort deze case tot de beste vijf inzendingen in deze categorie. In totaal waren er ruim 170 inzendingen dit jaar, alle overige nominaties staan op de website van DIA. Na een presentie aan de vakjury op vrijdag 13 april, vindt op 10 mei vindt de feestelijke uitreiking plaats in Amsterdam. We hopen dit jaar weer in de prijzen te vallen, vorig jaar wonnen we de award in de categorie communities met Werkspot.nl.

Meer weten?

Freshheads