Mobile Down South 2012

Tickets zijn nu te bestellen! Blijf verder op de hoogte en volg Mobile Down South op Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Nog één tip: in ruil voor een speciale code krijg je 20% korting op de prijs van je ticket! Check die code hier!

Programma De onderwerpen die tijdens de conferentie door verschillende sprekers worden behandeld: - Native Development (Android, iOS, Windows Mobile) - Game Development - Concept & Design - Social & Connected - Mobile Marketing & App Eco-system Ga voor het volledige programma en sprekersoverzicht naar de website van Mobile Down South. Freshheads is sponsor Mobile Down South is een initiatief van Bart van den Berg. Freshheads is één van de trotse sponsoren van dit evenement. Violette heeft het grafisch design verzorgd en Joost is betrokken bij de organisatie van Mobile Down South 2012. Namens Freshheads is Gijs van Zon spreker op het evenement. Hij zal een presentatie geven over hoe bedrijven naast hun website een mobiele applicatie kunnen aanbieden aan hun gebruikers. De website van Mobile Down South is tot stand gekomen door een samenwerking tussen E-sites, idreams en Freshheads.

Ben jij gefascineerd door mobiele applicaties en websites? Wil je ervaringen en kennis delen met andere mobile enthousiastelingen? Kom dan naar Mobile Down South, hét event voor en door mobile designers en developers! Mobile Down South vindt plaats op 10 mei 2012 in het Seats2meet gebouw op het Strijp-S terrein in Eindhoven. Tickets zijn nu te bestellen! Blijf verder op de hoogte en volg Mobile Down South op Twitter of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Nog één tip: in ruil voor een speciale code krijg je 20% korting op de prijs van je ticket! Check die code hier!

Programma
De onderwerpen die tijdens de conferentie door verschillende sprekers worden behandeld:

– Native Development (Android, iOS, Windows Mobile)
– Game Development
– Concept & Design
– Social & Connected
– Mobile Marketing & App Eco-system

Ga voor het volledige programma en sprekersoverzicht naar de website van Mobile Down South.

Freshheads is sponsor
Mobile Down South is een initiatief van Bart van den Berg. Freshheads is één van de trotse sponsoren van dit evenement. Violette heeft het grafisch design verzorgd en Joost is betrokken bij de organisatie van Mobile Down South 2012. Namens Freshheads is Gijs van Zon spreker op het evenement. Hij zal een presentatie geven over hoe bedrijven naast hun website een mobiele applicatie kunnen aanbieden aan hun gebruikers. De website van Mobile Down South is tot stand gekomen door een samenwerking tussen E-sites, idreams en Freshheads.

Meer weten?

Freshheads