Digital Winterschool 2012

Tussen alle presentatierondes door werden uitgebreide discussies gehouden. Er werd gesproken over het huidige gebruik van de beschikbare data onder de deelnemers. Daarnaast werden er ervaringen uitgewisseld tussen en volop gediscussieerd over de verschillende soorten van aanpak en de mogelijkheden

We bedanken graag de deelnemers; Vodafone, Effenaar, VNU, Y’all, UvT en IBM voor hun bijdrage in de discussies.

Vaste prik Na de Summerschool en nu ook de Winterschool is gebleken dat deze samenwerking met LEWIS PR een succes is . Zelfs zo succesvol dat we hebben besloten om samen elk jaar minimaal 2 workshops te organiseren. De volgende staat gepland – zoals de naam al doet vermoeden - in de zomer. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@freshheads.com en we houden je op de hoogte zodra de datum bekend is!

Woensdag 7 maart jongstleden heeft Freshheads samen met LEWIS PR een Digital Winterschool georganiseerd. Het thema dat deze keer centraal stond was data-PR. Hoe werkt datajournalistiek en wat voor PR-mogelijkheden biedt het? Daarnaast toonden we manieren om data te kunnen verzamelen en te presenteren. Aan de hand van voorbeelden van data-PR maakten we duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Bij elke situatie hoort natuurlijk een andere strategie. Een Data PR-campagne kan zo met behulp van vernieuwde technologie en de juiste strategie tot in de puntjes worden opgezet.

Tussen alle presentatierondes door werden uitgebreide discussies gehouden. Er werd gesproken over het huidige gebruik van de beschikbare data onder de deelnemers. Daarnaast werden er ervaringen uitgewisseld tussen en volop gediscussieerd over de verschillende soorten van aanpak en de mogelijkheden

We bedanken graag de deelnemers; Vodafone, Effenaar, VNU, Y’all, UvT en IBM voor hun bijdrage in de discussies.

Vaste prik
Na de Summerschool en nu ook de Winterschool is gebleken dat deze samenwerking met LEWIS PR een succes is . Zelfs zo succesvol dat we hebben besloten om samen elk jaar minimaal 2 workshops te organiseren. De volgende staat gepland – zoals de naam al doet vermoeden – in de zomer. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@freshheads.com en we houden je op de hoogte zodra de datum bekend is!

Meer weten?

Freshheads