Topnotering Freshheads Emerce 100

Onlanhet onderzoek tot de 10 beste bedrijven van Nederland in zijn soort. Beoordeling Hoe is de beoordeling tot stand gekomen? 1003 respondenten die ervaring hebben met bedrijven uit de categorie ‘internetbureaus’ hebben hun oordeel gegeven in een uitgebreid imago-onderzoek. Daarnaast is gekeken naar de omzet en het aantal medewerkers. Ambitie We zijn natuurlijk apetrots op het resultaat maar Freshheads streeft uiteraard naar het maximaal haalbare. Deze uitslag betekent voor ons een bevestiging dat we op de juiste weg zitten. Ons doel voor volgend jaar: die laatste extra halve ster! Hoe we dat gaan doen? Meer “nieuw internet” en daar lees je alles over op: freshheads.com/nieuwinternet .

Onlangs is de ‘Emerce 100’ uitgekomen. Dit is een gerenommeerde, jaarlijks terugkerende uitgave van het vakblad Emerce waarin de beste bedrijven uit de E-business worden beoordeeld. Zeg maar rustig de ‘Quote 500’ voor online dienstverleners . Emerce maakt bij de beoordeling onderscheid tussen drie bedrijfscategorieën: Software & IT-dienstverlening, Internetbureaus en Online Marketing & Advertising. Freshheads valt in de categorie ‘middelgrote full service internetbureaus’. Wat blijkt? Freshheads heeft maar liefst 4,5 sterren behaald op een schaal van 5, daarmee behoort Freshheads volgens het onderzoek tot de 10 beste bedrijven van Nederland in zijn soort.

Beoordeling
Hoe is de beoordeling tot stand gekomen? 1003 respondenten die ervaring hebben met bedrijven uit de categorie ‘internetbureaus’ hebben hun oordeel gegeven in een uitgebreid imago-onderzoek. Daarnaast is gekeken naar de omzet en het aantal medewerkers.

Ambitie
We zijn natuurlijk apetrots op het resultaat maar Freshheads streeft uiteraard naar het maximaal haalbare. Deze uitslag betekent voor ons een bevestiging dat we op de juiste weg zitten. Ons doel voor volgend jaar: die laatste extra halve ster! Hoe we dat gaan doen? Meer “nieuw internet” en daar lees je alles over op: freshheads.com/nieuwinternet .

Meer weten?

Wout Withagen