Seminar: Maak een Incubate app en win!

Incubate stelt als eerste Europese festival de bron van zijn programma-informatie ter beschikking. Doormiddel van een Application programming interface, oftewel een API kunnen web- en software-ontwikkelaars hun eigen Incubatewebsite of –applicatie maken. Bijvoorbeeld apps voor iOS, Android of BlackBerry. Bij de introductie van de API zet Incubate in samenwerking met Freshheads een wedstrijd uit voor de beste applicatie met als hoofdprijs een geldprijs van 500 euro! Via de API is informatie beschikbaar over artiesten, speeltijden, venues en projecten. Ook kan het laatste nieuws worden opgehaald. Seminar en lancering De lancering van de API vindt plaatst op 10 februari tijdens een seminar bij Freshheads. Tijdens deze bijeenkomst worden de verschillende functies uitgelegd aan developers en kan er met elkaar gebrainstormd worden over de  te bouwen applicaties. Bij de lancering wordt gezorgd voor drank en pizza. Wedstrijd Ontwikkelaars die met de API aan de slag gaan, kunnen deelnemen aan de wedstrijd waarbij de beste applicatie in de prijzen valt. De winnaar krijgt een geldbedrag van 500 euro. Voor runner-ups zijn er Incubate passepartouts en dagkaarten. Alle ingezonden applicaties worden verzameld in een duidelijk overzicht op www.incubate.org. Aan de wedstrijd kunnen zowel individuen als groepen of bedrijven mee doen. Meer informatie over de wedstrijd is vanaf 10 februari beschikbaar tijdens het seminar en via het Incubateblog www.inlog.org. Vanaf dan worden ook API Keys verstrekt en kunnen applicaties ingezonden worden. Dus ben je programmeur en wil je je eigen Incubate site of app bouwen, feel free en kom 10 februari naar Freshheads!

Incubate introduceert een festival API waarmee festivalinfo vrij beschikbaar wordt gesteld voor het bouwen van sites/apps. Er zijn prijzen voor beste applicaties!

Incubate stelt als eerste Europese festival de bron van zijn programma-informatie ter beschikking. Doormiddel van een Application programming interface, oftewel een API kunnen web- en software-ontwikkelaars hun eigen Incubatewebsite of –applicatie maken. Bijvoorbeeld apps voor iOS, Android of BlackBerry. Bij de introductie van de API zet Incubate in samenwerking met Freshheads een wedstrijd uit voor de beste applicatie met als hoofdprijs een geldprijs van 500 euro!

Via de API is informatie beschikbaar over artiesten, speeltijden, venues en projecten. Ook kan het laatste nieuws worden opgehaald.

Seminar en lancering
De lancering van de API vindt plaatst op 10 februari tijdens een seminar bij Freshheads. Tijdens deze bijeenkomst worden de verschillende functies uitgelegd aan developers en kan er met elkaar gebrainstormd worden over de  te bouwen applicaties. Bij de lancering wordt gezorgd voor drank en pizza.

Wedstrijd
Ontwikkelaars die met de API aan de slag gaan, kunnen deelnemen aan de wedstrijd waarbij de beste applicatie in de prijzen valt. De winnaar krijgt een geldbedrag van 500 euro. Voor runner-ups zijn er Incubate passepartouts en dagkaarten. Alle ingezonden applicaties worden verzameld in een duidelijk overzicht op www.incubate.org. Aan de wedstrijd kunnen zowel individuen als groepen of bedrijven mee doen.

Meer informatie over de wedstrijd is vanaf 10 februari beschikbaar tijdens het seminar en via het Incubateblog www.inlog.org. Vanaf dan worden ook API Keys verstrekt en kunnen applicaties ingezonden worden.

Dus ben je programmeur en wil je je eigen Incubate site of app bouwen, feel free en kom 10 februari naar Freshheads!

Meer weten?

Freshheads