Digital Marketing Live! is uhm…Live?

De sEmerce “Digital Marketing Live!” is online! Tijdens het nieuwe event over online marketing, advertising en interactive media zijn er twee dagen lang verschillende activiteiten zoals doorlopende sessies, paneldiscussies, workshops, noem maar op. Een mooi event voor het uitwisselen van kennis, tactics en het opdoen van contacten. De site Freshheads mocht een gave site ontwerpen voor Digital Marketing Live!. Daarvoor hebben wij de eerder door ons gemaakte Emerce Eday site als basis genomen voor de inhoud en deze op basis van een aangeleverd moodboard uiteraard omgetoverd tot een strak ontwerp, passend bij de huisstijl van Digital Marketing Live! De site bevat alle info over het event en geeft dit overzichtelijk weer, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Via de site is het ook mogelijk om gratis kaartjes te bestellen, so get yourself a ticket!

De site voor het nieuwe event van Emerce “Digital Marketing Live!” is online! Tijdens het nieuwe event over online marketing, advertising en interactive media zijn er twee dagen lang verschillende activiteiten zoals doorlopende sessies, paneldiscussies, workshops, noem maar op. Een mooi event voor het uitwisselen van kennis, tactics en het opdoen van contacten.

De site
Freshheads mocht een gave site ontwerpen voor Digital Marketing Live!. Daarvoor hebben wij de eerder door ons gemaakte Emerce Eday site als basis genomen voor de inhoud en deze op basis van een aangeleverd moodboard uiteraard omgetoverd tot een strak ontwerp, passend bij de huisstijl van Digital Marketing Live! De site bevat alle info over het event en geeft dit overzichtelijk weer, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Via de site is het ook mogelijk om gratis kaartjes te bestellen, so get yourself a ticket!

Meer weten?

Jamila Valk