CM Producten is online!

Een paar bloCM - de Nederlandse marktleider op het gebied van interactief SMS-verkeer - al in de spotlights op ons blog. Toen vertelden we over de drie sites die zijn opgeleverd en de CM producten site die nog in ontwikkeling was. Deze laatste is sinds kort hartstikke af!  Daarmee hebben we alle 4 de sites voor CM succesvol afgerond. Visueel concept Op de CM producten site worden de producten van CM getoond. Omdat de producten redelijk complex zijn, was het nodig om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken. CM wilde daarom een site met veel visuals. Om de visuele stappen goed uit te denken en de essentie per product helder te krijgen, is CM eerst met E10 communicatie om de tafel gaan zitten. Vervolgens hebben onze Heads het concept creatief ingevuld. Showroom De site kan gezien worden als een showroom. Met de handige infographics op de site wordt de bezoeker meteen geïnformeerd over de producten. Vervolgens worden de producten per pagina overzichtelijk toegelicht. De site springt er vooral uit door de gave visuals en de gebruiksvriendelijke interface. Kortom, een mooi pronkstuk voor CM! (die je nu ook mag bewonderen ;-) )

Een paar blogberichten terug stond CM – de Nederlandse marktleider op het gebied van interactief SMS-verkeer – al in de spotlights op ons blog. Toen vertelden we over de drie sites die zijn opgeleverd en de CM producten site die nog in ontwikkeling was. Deze laatste is sinds kort hartstikke af!  Daarmee hebben we alle 4 de sites voor CM succesvol afgerond.

Visueel concept
Op de CM producten site worden de producten van CM getoond. Omdat de producten redelijk complex zijn, was het nodig om de site zo overzichtelijk mogelijk te maken. CM wilde daarom een site met veel visuals. Om de visuele stappen goed uit te denken en de essentie per product helder te krijgen, is CM eerst met E10 communicatie om de tafel gaan zitten. Vervolgens hebben onze Heads het concept creatief ingevuld.

Showroom
De site kan gezien worden als een showroom. Met de handige infographics op de site wordt de bezoeker meteen geïnformeerd over de producten. Vervolgens worden de producten per pagina overzichtelijk toegelicht. De site springt er vooral uit door de gave visuals en de gebruiksvriendelijke interface.

Kortom, een mooi pronkstuk voor CM! (die je nu ook mag bewonderen 😉 )

Meer weten?

Jamila Valk