“Freshheads cuisine” dankzij Jan

Passie & Gedrevenheid Misschien zag je hem een paar weken geleden in een krantenbericht al langskomen op onze Twitter. Nu zetten we Jan ook op onze site in de schijnwerpers! Uit de verschillende sollicitanten werd Jan eigenhandig door Head Corina uitgekozen, om de ‘Freshheads Cuisine” onder handen te nemen. Jan viel op met zijn passie voor koken en zijn gedrevenheid om te willen werken. Sinds Jan koning is in onze keuken verlopen de pauzes gesmeerd. Iedereen zit stipt op tijd gezamenlijk aan tafel, de sportievelingen spelen daarna nog een potje voetbal, volop teambuilding dus! Zelfs klanten die over de vloer komen, schuiven regelmatig aan om een hapje mee te eten. Waardering Zelf vindt Jan het prettig om te werken bij Freshheads. “Ik ben graag onder de mensen en ik word gewaardeerd.” Koken is zijn hobby, misschien ook wel logisch aangezien hij slager is van huis uit. Na zijn slager-tijd heeft hij nog jaren gewerkt als vertegenwoordiger van een vleesgroothandel. Nu heeft Jan met heel veel plezier de strakke pakken en kantoren ingewisseld voor de keuken!

Geweldig, net aangekomen op het werk en alweer tijd om te lunchen. Kom je aan in de kantine, staat er een heerlijke afgedekte lunch klaar! Verse salades, diverse brood- en belegsoorten. Daarnaast ook nog 2 á 3 keer per week de “specials” zoals groentesoep, gehaktballen, rookworst en saté. Kortom, maak jouw keuze en aanvallen! Nu zou je denken wat is hier nu zo bijzonder aan? Nou, onze lunch wordt elke dag met plezier bereidt door Jan, 77 jaar oud, al 12 jaar met pensioen en nog steeds fit genoeg om te werken!

Passie & Gedrevenheid
Misschien zag je hem een paar weken geleden in een krantenbericht al langskomen op onze Twitter. Nu zetten we Jan ook op onze site in de schijnwerpers! Uit de verschillende sollicitanten werd Jan eigenhandig door Head Corina uitgekozen, om de ‘Freshheads Cuisine” onder handen te nemen. Jan viel op met zijn passie voor koken en zijn gedrevenheid om te willen werken. Sinds Jan koning is in onze keuken verlopen de pauzes gesmeerd. Iedereen zit stipt op tijd gezamenlijk aan tafel, de sportievelingen spelen daarna nog een potje voetbal, volop teambuilding dus! Zelfs klanten die over de vloer komen, schuiven regelmatig aan om een hapje mee te eten.

Waardering
Zelf vindt Jan het prettig om te werken bij Freshheads. “Ik ben graag onder de mensen en ik word gewaardeerd.” Koken is zijn hobby, misschien ook wel logisch aangezien hij slager is van huis uit. Na zijn slager-tijd heeft hij nog jaren gewerkt als vertegenwoordiger van een vleesgroothandel. Nu heeft Jan met heel veel plezier de strakke pakken en kantoren ingewisseld voor de keuken!

Meer weten?

Jamila Valk