Hou jij ook van lekker eten?

Wat krFoodiesclub, de nieuwe site met aanbiedingen voor foodlovers! Je vindt er bijvoorbeeld topdeals voor restaurants die je altijd al wilde bezoeken. Daarnaast gaat een deel van alle opbrengsten naar een goed doel. Genieten van lekker eten tijdens een avondje uit, is nu officieel maatschappelijk verantwoord! De site Freshheads stond voor de uitdaging om binnen een korte tijd de site op te leveren. Dit hebben we gedaan. Als basis hebben onze heads het Magento platform gebruikt en die op de behoefte van Foodiesclub afgestemd. Onze designers hebben daar een strak design omheen gemaakt welke erg gericht is op conversie. Het bekijken van deals en het bieden daarop verloopt dan ook gesmeerd! Take a look!

Wat krijg je als je twee super enthousiaste eigenaren, lekker eten, top restaurants, aanbiedingen en goede doelen bij elkaar zet? Foodiesclub, de nieuwe site met aanbiedingen voor foodlovers! Je vindt er bijvoorbeeld topdeals voor restaurants die je altijd al wilde bezoeken. Daarnaast gaat een deel van alle opbrengsten naar een goed doel. Genieten van lekker eten tijdens een avondje uit, is nu officieel maatschappelijk verantwoord!

De site
Freshheads stond voor de uitdaging om binnen een korte tijd de site op te leveren. Dit hebben we gedaan. Als basis hebben onze heads het Magento platform gebruikt en die op de behoefte van Foodiesclub afgestemd. Onze designers hebben daar een strak design omheen gemaakt welke erg gericht is op conversie. Het bekijken van deals en het bieden daarop verloopt dan ook gesmeerd!

Take a look!

Meer weten?

Jamila Valk