Digital X-mas Surprise

En dan Klik hier en maak jouw eigen kerstkaart! A very very special Christmas.

En dan ga je met twee professionele teams een kerstkaart in elkaar zetten. “Nee, veel meer sneeuw.” “Moeten er geen kerstklokken bij?”. “Dieren, waar zijn de dieren”. “Ik zou het heel anders aanpakken”… Wij kwamen er niet helemaal uit, behalve dat alles in HTML5 gemaakt moest worden. Dat hebben we gedaan. De rest van de kerstkaart mag jezelf invullen.

Verander het scenario, de hoeveelheid sneeuw, de tekst, what ever. Freshheads en OneSize hebben de voorzet gegeven, jij kopt hem knoerthard binnen. Uiteraard kun je jouw creatie gebruiken om naar je vrienden en klanten te mailen of te delen via social media.

Klik hier en maak jouw eigen kerstkaart!

A very very special Christmas.

Meer weten?

Jamila Valk