SMS-en of CM-en?

CM…? Marktleider? Misschien heb je nog nooit gehoord van CM, denk dan eens aan de SMS’jes van de landelijke waarschuwingsdienst AMBER Alert, SMS berichten waarmee je kunt stemmen bij een tv programma of je rekening kunt betalen bij jouw bank.CM zorgt ervoor dat de SMS’jes worden ingekocht en vervolgens op grote schaal verstuurd kunnen worden. Over de site Freshheads heeft het interactie ontwerp, design en development voor de sites verzorgd. Dankzij  het navigatiemenu aan de top van de pagina kun je makkelijk navigeren tussen de verschillende CM-sites. Om de content zo overzichtelijk mogelijk weer te geven, hebben onze designers voor elke site individueel een gebruiksvriendelijke interface ontworpen. Uiteraard in de door ons ontworpen huisstijl, maar niet voordat we de IO’s en functionele omschrijvingen hadden gemaakt. Vervolgens hebben onze HTML’ers en backenders hun ‘ding’ gedaan. En dan heb je tot slot weer een paar websites om trots op te zijn! SMS-Analytics Naast de corporate site (Over CM) en de internationale website (CM Telecom / Wholesale) is er ook een aparte website voor SMS gateway ontwikkeld (CM direct). Hierin staat het best verkochte product van CM centraal en kan de gebruiker zonder tussenkomst van CM personeel gemakkelijk SMS’jes aanschaffen. Via een dashboard kunnen de gebruikers eenvoudig hun facturen bijhouden en SMS’jes inkopen. Daarnaast kunnen ze ook allerlei statistieken inzien over de verstuurde berichten. CM Direct communiceert met de door CM zelf ontworpen API, een intensieve samenwerking heeft ervoor gezorgd dat alles nu optimaal functioneert. We hebben dus weer een tof project achter de rug, dat je hier mag bewonderen!

Onze frisse hoofden mochten (en mogen) zich buigen over maar liefst 4 verschillende websites van CM: DE Nederlandse marktleider op het gebied van interactief SMS-verkeer. Het resultaat? Eén overkoepelende site die overzichtelijk de content weergeeft van de onderliggende vier sites. Nou ja, nu zijn het er eigenlijk nog maar drie, want de 4e site Producten is as we speak nog in ontwikkeling maar wordt binnenkort opgeleverd.

CM…? Marktleider?
Misschien heb je nog nooit gehoord van CM, denk dan eens aan de SMS’jes van de landelijke waarschuwingsdienst AMBER Alert, SMS berichten waarmee je kunt stemmen bij een tv programma of je rekening kunt betalen bij jouw bank.CM zorgt ervoor dat de SMS’jes worden ingekocht en vervolgens op grote schaal verstuurd kunnen worden.

Over de site
Freshheads heeft het interactie ontwerp, design en development voor de sites verzorgd. Dankzij  het navigatiemenu aan de top van de pagina kun je makkelijk navigeren tussen de verschillende CM-sites. Om de content zo overzichtelijk mogelijk weer te geven, hebben onze designers voor elke site individueel een gebruiksvriendelijke interface ontworpen. Uiteraard in de door ons ontworpen huisstijl, maar niet voordat we de IO’s en functionele omschrijvingen hadden gemaakt. Vervolgens hebben onze HTML’ers en backenders hun ‘ding’ gedaan. En dan heb je tot slot weer een paar websites om trots op te zijn!

SMS-Analytics
Naast de corporate site (Over CM) en de internationale website (CM Telecom / Wholesale) is er ook een aparte website voor SMS gateway ontwikkeld (CM direct). Hierin staat het best verkochte product van CM centraal en kan de gebruiker zonder tussenkomst van CM personeel gemakkelijk SMS’jes aanschaffen. Via een dashboard kunnen de gebruikers eenvoudig hun facturen bijhouden en SMS’jes inkopen. Daarnaast kunnen ze ook allerlei statistieken inzien over de verstuurde berichten. CM Direct communiceert met de door CM zelf ontworpen API, een intensieve samenwerking heeft ervoor gezorgd dat alles nu optimaal functioneert. We hebben dus weer een tof project achter de rug, dat je hier mag bewonderen!

Meer weten?

Jamila Valk