Online snowboarden met O’Neill en Philips

Stel je eens voor! JOnesize Motion Design werd door O’Neill ingeschakeld om de video te maken. Onesize is verantwoordelijk voor de editing, graphics, animaties en interactie. Bij het ontwikkelen van de interactie mocht Freshheads haar steentje bijdragen. Studio Takt heeft de audio verzorgt. Het eindresultaat van de videocampagne is dan ook super gaaf! Bekijk het hier!

Stel je eens voor! Jij bent de maker van een nieuwe, flitsende, mega flexibele hoofdtelefoon met über-gaaf design. Waarom dan geen interactieve HD video laten maken met top snowboarder Seb Toots, die tijdens gave tricks die JIJ kiest meteen demonstreert hoe flexibel en stootbestendig de hoofdtelefoon is? Het is super creatief en leuk voor de kijkers.

O’Neill en Philips hebben ter promotie van hun nieuwe reeks hoofdtelefoon een interactieve video campagne laten maken. Onesize Motion Design werd door O’Neill ingeschakeld om de video te maken. Onesize is verantwoordelijk voor de editing, graphics, animaties en interactie. Bij het ontwikkelen van de interactie mocht Freshheads haar steentje bijdragen. Studio Takt heeft de audio verzorgt. Het eindresultaat van de videocampagne is dan ook super gaaf!

Bekijk het hier!

Meer weten?

Jamila Valk