Jij bent uitgenodigd!

BDicht bij je doelgroep Voor ondernemingen is het belangrijk om dichtbij de doelgroep te zijn. Intern zijn dit de medewerkers, extern varieert dit van klanten tot andere stakeholders. Dankzij de komst van smartphones, webbased software en apps kunnen ondernemingen hun doelgroep bereiken wanneer ze bijvoorbeeld naar hun werk of school gaan, rustig achter hun bureau zitten, pauze hebben en ga zo maar door. Met een eigen bedrijfsapplicatie kan men zelfs een vaste plek krijgen op hun smartphone. Dankzij deze veranderingen binnen de consumentenmarkt, krijgen bedrijven meer opties voor bedrijfsoplossingen op het gebied van interne bedrijfsprocessen, marketingcommunicatie en interactie met interne of externe partijen. De ontwikkelingen op het gebied van webbased software, bieden veel nieuwe mogelijkheden en inzichten die leiden tot business innovation. Tijd om onze kennis en ervaring op dit gebied te delen! Seminar: Business innovation door webbased software Samen met onze partner Somehow hebben wij verschillende projecten op dit gebied opgeleverd. Tijdens ons komende seminar in oktober zullen wij dieper in gaan op de mogelijkheden, ontwikkelingen, the lessons learned en de openheid van de consumentenmarkten voor webbased innovaties. Dit zullen wij doen aan de hand van onze Vebego-case. Vebego is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Europa, die met een nieuw innovatief concept op basis van webbased software en mobiele applicatie haar tevredenheid onder de medewerkers wist te optimaliseren. Zo krijg je meteen een mooi beeld van wat Freshheads op dit gebied voor jou kan betekenen! Schrijf je in!

Binnenkort heeft Freshheads weer een seminar en je bent van harte welkom! Op de Emerce E-day hebben wij deze seminar ook gegeven en het was een succes! Kon je er niet bij zijn? Wees niet getreurd, 7 oktober kun je er alsnog bij zijn! Het is dan ook de place 2 be voor iedereen die wil weten wat de mogelijkheden zijn, voor mobiel binnen een bedrijf. De seminar zal gaan over business innovation door webbased software. Hieronder wat meer infomatie!

Dicht bij je doelgroep

Voor ondernemingen is het belangrijk om dichtbij de doelgroep te zijn. Intern zijn dit de medewerkers, extern varieert dit van klanten tot andere stakeholders. Dankzij de komst van smartphones, webbased software en apps kunnen ondernemingen hun doelgroep bereiken wanneer ze bijvoorbeeld naar hun werk of school gaan, rustig achter hun bureau zitten, pauze hebben en ga zo maar door. Met een eigen bedrijfsapplicatie kan men zelfs een vaste plek krijgen op hun smartphone. Dankzij deze veranderingen binnen de consumentenmarkt, krijgen bedrijven meer opties voor bedrijfsoplossingen op het gebied van interne bedrijfsprocessen, marketingcommunicatie en interactie met interne of externe partijen. De ontwikkelingen op het gebied van webbased software, bieden veel nieuwe mogelijkheden en inzichten die leiden tot business innovation. Tijd om onze kennis en ervaring op dit gebied te delen!

Seminar: Business innovation door webbased software
Samen met onze partner Somehow hebben wij verschillende projecten op dit gebied opgeleverd. Tijdens ons komende seminar in oktober zullen wij dieper in gaan op de mogelijkheden, ontwikkelingen, the lessons learned en de openheid van de consumentenmarkten voor webbased innovaties. Dit zullen wij doen aan de hand van onze Vebego-case. Vebego is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Europa, die met een nieuw innovatief concept op basis van webbased software en mobiele applicatie haar tevredenheid onder de medewerkers wist te optimaliseren. Zo krijg je meteen een mooi beeld van wat Freshheads op dit gebied voor jou kan betekenen!

Schrijf je in!

Meer weten?

Jamila Valk