Freshheads zorgt voor de zorg!

Freshheads heeft de afMijnziektemijnverhaal.nl De eerste in de rij is mijnziektemijnverhaal.nl. Samen met Stichting "Zet" in Tilburg, hebben we gekeken naar een geschikte oplossing waarin patiënten en mantelzorgers makkelijk hun verhaal kunnen delen. Deze website is een aanvulling op het medisch patiënten dossier wat een belangrijk item mist: het verhaal van de patiënt zelf! Binnen de website kan zowel patiënt als mantelzorger (hun ervaringen zijn een belangrijk aspect bij hulp- en dienstverlening) makkelijk hun persoonlijk verhaal documenteren en deze delen met de arts, specialist of hulpverlener. De website hebben wij zo gebouwd dat de patiënt of mantelzorger zelf in de hand heeft met wie men dit dossier deelt. Op deze manier hoeft het verhaal niet telkens opnieuw verteld te worden. Zorgvoorinnoveren.nl Vanuit politiekonline.nl kwam de vraag of Freshheads de websites zorginnovatieplatform.nl en zorginnovatiewijzer.nl kon samenbrengen in één nieuwe website zorgvoorinnoveren.nl. Deze website had een paar mooie uitdagingen. Wij moesten namelijk binnen een maand, de content van de gebruikers samenvoegen en in een nieuw jasje steken volgens de huidige huisstijl van het ministerie VWS. Nu de hamvraag, is het ons gelukt…tromgeroffel… jazeker, mede dankzij de nauwe samenwerking van Politiek online en het ministerie VWS!  Er kunnen nu innovaties aangemeld worden op de website, die voor iedereen inzichtelijk zijn. Innovatoren kunnen zo leren van andere trajecten. Daarnaast kan men onderling contact leggen met elkaar. Zorgvoorelkaar.com De mannen van I-nspire kwamen bij Freshheads met een idee voor een pilot. Het gaat om een online marktplaats voor zorgaanbieders en mensen die zorg nodig hebben. Het liefst lokaal zodat mensen uit elkaars wijk, dorp of stad elkaar kunnen helpen. Het maakt geen verschil of het nu gaat om één keer in de week een potje schaken bij iemand thuis of het verlenen van professionele zorg. Voor de website is het dus belangrijk dat er soepele, overzichtelijke en handige communicatie-wegen worden gecreëerd.  Daar heeft ons team hard aan gewerkt, bekijk hier de demoversie online!

Freshheads heeft de afgelopen tijd absoluut niet stil gezeten. Sterker nog, tussen alle projecten die gaande waren (en nog steeds gaande zijn), hebben wij een aantal innovatieve websites binnen de zorgbranche opgeleverd. Dus laten we de rij even aflopen!

Mijnziektemijnverhaal.nl
De eerste in de rij is mijnziektemijnverhaal.nl. Samen met Stichting “Zet” in Tilburg, hebben we gekeken naar een geschikte oplossing waarin patiënten en mantelzorgers makkelijk hun verhaal kunnen delen. Deze website is een aanvulling op het medisch patiënten dossier wat een belangrijk item mist: het verhaal van de patiënt zelf! Binnen de website kan zowel patiënt als mantelzorger (hun ervaringen zijn een belangrijk aspect bij hulp- en dienstverlening) makkelijk hun persoonlijk verhaal documenteren en deze delen met de arts, specialist of hulpverlener. De website hebben wij zo gebouwd dat de patiënt of mantelzorger zelf in de hand heeft met wie men dit dossier deelt. Op deze manier hoeft het verhaal niet telkens opnieuw verteld te worden.

Zorgvoorinnoveren.nl
Vanuit politiekonline.nl kwam de vraag of Freshheads de websites zorginnovatieplatform.nl en zorginnovatiewijzer.nl kon samenbrengen in één nieuwe website zorgvoorinnoveren.nl. Deze website had een paar mooie uitdagingen. Wij moesten namelijk binnen een maand, de content van de gebruikers samenvoegen en in een nieuw jasje steken volgens de huidige huisstijl van het ministerie VWS. Nu de hamvraag, is het ons gelukt…tromgeroffel… jazeker, mede dankzij de nauwe samenwerking van Politiek online en het ministerie VWS!  Er kunnen nu innovaties aangemeld worden op de website, die voor iedereen inzichtelijk zijn. Innovatoren kunnen zo leren van andere trajecten. Daarnaast kan men onderling contact leggen met elkaar.

Zorgvoorelkaar.com
De mannen van I-nspire kwamen bij Freshheads met een idee voor een pilot. Het gaat om een online marktplaats voor zorgaanbieders en mensen die zorg nodig hebben. Het liefst lokaal zodat mensen uit elkaars wijk, dorp of stad elkaar kunnen helpen. Het maakt geen verschil of het nu gaat om één keer in de week een potje schaken bij iemand thuis of het verlenen van professionele zorg. Voor de website is het dus belangrijk dat er soepele, overzichtelijke en handige communicatie-wegen worden gecreëerd.  Daar heeft ons team hard aan gewerkt, bekijk hier de demoversie online!

Meer weten?

Jamila Valk