Freshheads is trots op randstadstudent.nl

Een nieuw concept voor studenten Er is niets fijner voor een student, als het gemakkelijk en snel kunnen zoeken naar een relevante bijbaan tijdens een druk schema dat bestaat uit hangen in de kroeg, werken en uhm, oja… studeren! Randstad heeft speciaal voor studenten een nieuw concept ontwikkeld, om makkelijk en snel een passende bijbaan te kunnen vinden. Freshheads heeft het concept te vertaald naar een interactie ontwerp en een grafisch ontwerp. Om tot een volledige en perfecte uitvoering te komen, hebben wij regelmatig samen met Randstad en Connect Holland (development) rond de tafel gezeten, om het concept te visualiseren. Door deze nauwe samenwerking met Randstad en Connect Holland werd al vanaf dag één rekening gehouden met de technische implicaties, zodat er een realistisch ontwerpvoorstel lag, wat op zeer korte termijn uitvoerbaar was. Wat is er uniek aan randstadstudent.nl? Over de opbouw van randstadstudent.nl is goed nagedacht. Ons team heeft tijdens het maken van het interactieconcept en ontwerp, vooral ervoor gezorgd dat studenten, via de site, zo snel mogelijk een passende baan vinden. Dit is mogelijk gemaakt door de zoek- en inschrijvingsprocessen zoveel mogelijk op hun wensen aan te passen en te optimaliseren. Zo kan een student die gewoon snel geld bij wil verdienen, zonder te veel poespas, direct een relevante baan vinden. Daarnaast kan een student ook nog een cv bouwen en een vaste bijbaan vinden! Zijn er geen passende vacatures beschikbaar? Dan kan de student dit heel makkelijk aangeven door een vacature alert in te stellen. Super handig dus!

Een nieuw concept voor studenten
Er is niets fijner voor een student, als het gemakkelijk en snel kunnen zoeken naar een relevante bijbaan tijdens een druk schema dat bestaat uit hangen in de kroeg, werken en uhm, oja… studeren! Randstad heeft speciaal voor studenten een nieuw concept ontwikkeld, om makkelijk en snel een passende bijbaan te kunnen vinden.

Freshheads heeft het concept te vertaald naar een interactie ontwerp en een grafisch ontwerp. Om tot een volledige en perfecte uitvoering te komen, hebben wij regelmatig samen met Randstad en Connect Holland (development) rond de tafel gezeten, om het concept te visualiseren. Door deze nauwe samenwerking met Randstad en Connect Holland werd al vanaf dag één rekening gehouden met de technische implicaties, zodat er een realistisch ontwerpvoorstel lag, wat op zeer korte termijn uitvoerbaar was.

Wat is er uniek aan randstadstudent.nl?
Over de opbouw van randstadstudent.nl is goed nagedacht. Ons team heeft tijdens het maken van het interactieconcept en ontwerp, vooral ervoor gezorgd dat studenten, via de site, zo snel mogelijk een passende baan vinden. Dit is mogelijk gemaakt door de zoek- en inschrijvingsprocessen zoveel mogelijk op hun wensen aan te passen en te optimaliseren.

Zo kan een student die gewoon snel geld bij wil verdienen, zonder te veel poespas, direct een relevante baan vinden. Daarnaast kan een student ook nog een cv bouwen en een vaste bijbaan vinden! Zijn er geen passende vacatures beschikbaar? Dan kan de student dit heel makkelijk aangeven door een vacature alert in te stellen.

Super handig dus!

Meer weten?

Jamila Valk