Een nieuwe vriendin erbij?

Na een succesvolle lancerGirlz!, was het nu de beurt aan de website van Vriendin, het online platform voor vrouwen! Wat is er allemaal vernieuwd? Niet alleen heeft de website een nieuw jasje gekregen, maar ook zijn de onderwerpen gestructureerd en artikelen vereenvoudigd. Hierdoor wordt de gehele website makkelijker leesbaar en is het voor de bezoeker eenvoudiger om rond te neuzen binnen haar interesses. Naast het ‘pimpen’ van de website heeft ook het Forum een metamorfose ondergaan. Om een volledige integratie met de website mogelijk te maken is er voor gekozen om een custom-made forum te gebruiken. Social media Aangezien bijna iedereen momenteel gebruik maakt van social media, is er niets handiger dan kunnen inloggen met jouw social media account. Wij hebben daarom gezorgd voor een volledige integratie met de bekende social media platformen.  Je kunt jezelf dus heel makkelijk registreren en inloggen met bijvoorbeeld jouw Hyves of Facebook account. Wat kun je nog verwachten? Er staat de lezers van Vriendin nog veel te wachten. Naast de mogelijkheid om te reageren op artikelen, zullen er steeds meer interactie mogelijkheden op Vriendin.nl worden toegevoegd. Vriendin wordt dus alleen maar groter en beter! Wij zijn zelf super trots op het werk dat ons team heeft geleverd, dus neem zelf even kijkje op Vriendin.nl en zie wat Freshheads in huis heeft!

Na een succesvolle lancering van de vernieuwde website van Girlz!, was het nu de beurt aan de website van Vriendin, het online platform voor vrouwen!

Wat is er allemaal vernieuwd?
Niet alleen heeft de website een nieuw jasje gekregen, maar ook zijn de onderwerpen gestructureerd en artikelen vereenvoudigd. Hierdoor wordt de gehele website makkelijker leesbaar en is het voor de bezoeker eenvoudiger om rond te neuzen binnen haar interesses.

Naast het ‘pimpen’ van de website heeft ook het Forum een metamorfose ondergaan.

Om een volledige integratie met de website mogelijk te maken is er voor gekozen om een custom-made forum te gebruiken.Social media

Aangezien bijna iedereen momenteel gebruik maakt van social media, is er niets handiger dan kunnen inloggen met jouw social media account. Wij hebben daarom gezorgd voor een volledige integratie met de bekende social media platformen.  Je kunt jezelf dus heel makkelijk registreren en inloggen met bijvoorbeeld jouw Hyves of Facebook account.

Wat kun je nog verwachten?
Er staat de lezers van Vriendin nog veel te wachten. Naast de mogelijkheid om te reageren op artikelen, zullen er steeds meer interactie mogelijkheden op Vriendin.nl worden toegevoegd. Vriendin wordt dus alleen maar groter en beter!

Wij zijn zelf super trots op het werk dat ons team heeft geleverd, dus neem zelf even kijkje op Vriendin.nl en zie wat Freshheads in huis heeft!

Meer weten?

Jamila Valk