Digital Summer School

De zoFreshheads en LEWIS PR op 16 augustus de Digital Summer School; een workshop waar we in een middag topmarketeers met elkaar in contact brengen en waar we je bijpraten over een actueel thema. In een interactieve sessie gaan we dieper in op het onderwerp Online Influencer Marketing, een onderwerp dat door de opkomst van social media een steeds grotere rol speelt bij de online reputatie van een bedrijf en zijn producten en diensten. Meer weten over Online Influencer Marketing? Download het onderzoeksrapport dat LEWIS PR onlangs publiceerde over de benadering van online influencers binnen social media. Meer weten over hoe je Online Influencers kunt belonen? Lees meer over de Incubate en Freshheads case Loyal Class Dit bericht verscheen eerder op Marketing Pioneers UPDATE: Lees meer over de terugblik op de succesvolle Summerschool en een vooruitblik op de winter editie!

De zomer is alweer in volle gang; een periode om even gas terug te nemen, uit te blazen en erop uit te gaan… Voor de thuisblijvers organiseert Freshheads en LEWIS PR op 16 augustus de Digital Summer School; een workshop waar we in een middag topmarketeers met elkaar in contact brengen en waar we je bijpraten over een actueel thema.

In een interactieve sessie gaan we dieper in op het onderwerp Online Influencer Marketing, een onderwerp dat door de opkomst van social media een steeds grotere rol speelt bij de online reputatie van een bedrijf en zijn producten en diensten.

Meer weten over Online Influencer Marketing? Download het onderzoeksrapport dat LEWIS PR onlangs publiceerde over de benadering van online influencers binnen social media. Meer weten over hoe je Online Influencers kunt belonen? Lees meer over de Incubate en Freshheads case Loyal Class

Dit bericht verscheen eerder op Marketing Pioneers

UPDATE: Lees meer over de terugblik op de succesvolle Summerschool en een vooruitblik op de winter editie!

Meer weten?

Michiel van Hulst Directeur