Incubate’s Loyal Class

Incubate plaats gevonden en niet zomaar eentje! Incubate heeft namelijk de Loyal Class geïntroduceerd, oftewel FH Social. Hiermee kunnen deelnemers via conversatie op sociale media en de Incubate website sparen voor exclusieve items. Praten over het festival levert zo direct iets op voor het publiek. In het kader van het 'We Are Incubate'-thema dat het festival dit jaar als leidraad heeft wil Incubate de eigen, actievecommunity op een innovatieve manier belonen. Wanneer gebruikers op sociale media over Incubate praten krijgen ze hier credits voor. Via het gebruikersaccount kunnen deze credits worden ingeruild voor exclusieve items zoals t-shirts of artprints van kunstenaars, gesigneerd vinyl en muziekfloppy discs. Ook het gebruiken van de wikiwebsite levert credits op. Freshheads bouwde de techniek achter het Loyal Class idee. De FH Social software checkt de door de gebruiker toegestane kanalen op bepaalde termen en acties en kent op basis daarvan punten toe. Het net ontwikkelde programma staat nog in haar kinderschoenen, en wordt nog verder uitgebreid met meer sociale media. Het systeem, dat door Freshheads de naam FH Social is toegedragen, is ondertussen ook ingezet bij Tilburg Textiles. Digitale marketingmanager van Incubate Erik Luyten: “We willen onze community, die erg actief is online en op sociale media, belonen voor de exposure die zij ons brengen. Dit wilden we op een leuke manier doen, dus vandaar dat er gespaard kan worden voor artikelen die anders niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. Op de beta versie werd erg positief gereageerd, dus we hopen nu een breder publiek hiermee aan te kunnen spreken.” Incubate, duurt van 12 tot en met 18 september. De voorverkoop voor het festival is reeds begonnen dus koop alvast je kaartje! Toevoeging op woensdag 7 september 2011: Klik hier voor meer informatie over FH Social.

Groot nieuws, er heeft een update aan de website van Incubate plaats gevonden en niet zomaar eentje! Incubate heeft namelijk de Loyal Class geïntroduceerd, oftewel FH Social. Hiermee kunnen deelnemers via conversatie op sociale media en de Incubate website sparen voor exclusieve items. Praten over het festival levert zo direct iets op voor het publiek.

In het kader van het ‘We Are Incubate’-thema dat het festival dit jaar als leidraad heeft wil Incubate de eigen, actievecommunity op een innovatieve manier belonen. Wanneer gebruikers op sociale media over Incubate praten krijgen ze hier credits voor. Via het gebruikersaccount kunnen deze credits worden ingeruild voor exclusieve items zoals t-shirts of artprints van kunstenaars, gesigneerd vinyl en muziekfloppy discs. Ook het gebruiken van de wikiwebsite levert credits op.

Freshheads bouwde de techniek achter het Loyal Class idee. De FH Social software checkt de door de gebruiker toegestane kanalen op bepaalde termen en acties en kent op basis daarvan punten toe. Het net ontwikkelde programma staat nog in haar kinderschoenen, en wordt nog verder uitgebreid met meer sociale media. Het systeem, dat door Freshheads de naam FH Social is toegedragen, is ondertussen ook ingezet bij Tilburg Textiles.

Digitale marketingmanager van Incubate Erik Luyten: “We willen onze community, die erg actief is online en op sociale media, belonen voor de exposure die zij ons brengen. Dit wilden we op een leuke manier doen, dus vandaar dat er gespaard kan worden voor artikelen die anders niet of moeilijk verkrijgbaar zijn. Op de beta versie werd erg positief gereageerd, dus we hopen nu een breder publiek hiermee aan te kunnen spreken.”

Incubate, duurt van 12 tot en met 18 september. De voorverkoop voor het festival is reeds begonnen dus koop alvast je kaartje!

Toevoeging op woensdag 7 september 2011:
Klik hier voor meer informatie over FH Social.

Meer weten?

Jamila Valk