Thuisbezorgd.nl in een nieuw jasje

Het nieuwe ontwerp zal de basis vormen van alle Takeaway.com websites. Het Thuisbezorgd team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de nieuwe website te lanceren en afgelopen dinsdag was het zover. Na een beta periode is de nieuwe site nu landelijk uitgerold.

Bekijk de nieuwe site op Thuisbezorgd.nl.

Smakelijk eten!

In opdracht van Thuisbezorgd.nl, de grootste eten-bestelsite van Nederland hebben wij Thuisbezorgd.nl en Takeaway.com voorzien van een geheel nieuw en strak jasje.

Freshheads is verantwoordelijk voor het grafisch- en interactieontwerp van de vernieuwde website. Daarnaast  hebben we ook het ontwerp van overige huisstijlelementen zoals raam- en auto bestickering voor onze rekening genomen.

We zijn erg trots op het resultaat en onze bijdrage aan de household name Thuisbezorgd.nl:

Het nieuwe ontwerp zal de basis vormen van alle Takeaway.com websites. Het Thuisbezorgd team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de nieuwe website te lanceren en afgelopen dinsdag was het zover. Na een beta periode is de nieuwe site nu landelijk uitgerold.

Bekijk de nieuwe site op Thuisbezorgd.nl.

Smakelijk eten!

Meer weten?

Roel Tuerlings