Freshheads wint DIA met Werkspot.nl

Af"Dit project kent een accelererende groei. Ze hebben hun oog op de bal. Ze zien welke dingen ze moeten doen om het nog groter te moeten maken. Eigenlijk hebben ze een nieuwe community gevonden. De ondernemers die het product bouwen zijn erg flexibel. Werkspot speelt goed in op de tijdsgeest." [caption id="attachment_1516" align="alignnone" width="425" caption="Lieke van Lexmond reikt Dutch Interactive Award uit aan Freshheads en Werkspot"][/caption] Afgelopen jaar heeft Freshheads veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de processen en het schaalbaar maken van de webapplicatie Werkspot.nl. Dit heeft ondermeer geleid tot een volledige nieuwe versie van Werkspot.nl, komende tijd blijven we samen met Werkspot hard werken om het product steeds naar een hoger niveau te tillen. Meer informatie een uitgebreide reactie op de nominatie lees je op FrankWatching en de volledige case die is ingediend kun je bekijken op de site van de Dutch Interactive Awards.

Afgelopen donderdag zijn Freshheads en Werkspot in de prijzen gevallen met de inzending van Werkspot.nl voor de Dutch Interactive Awards. In de categorie “best community” was Werkspot de sterkste case. Het jury rapport luide onomwonden:

“Dit project kent een accelererende groei. Ze hebben hun oog op de bal. Ze zien welke dingen ze moeten doen om het nog groter te moeten maken. Eigenlijk hebben ze een nieuwe community gevonden. De ondernemers die het product bouwen zijn erg flexibel. Werkspot speelt goed in op de tijdsgeest.”

Lieke van Lexmond reikt Dutch Interactive Award uit aan Freshheads en Werkspot

Afgelopen jaar heeft Freshheads veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de processen en het schaalbaar maken van de webapplicatie Werkspot.nl. Dit heeft ondermeer geleid tot een volledige nieuwe versie van Werkspot.nl, komende tijd blijven we samen met Werkspot hard werken om het product steeds naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie een uitgebreide reactie op de nominatie lees je op FrankWatching en de volledige case die is ingediend kun je bekijken op de site van de Dutch Interactive Awards.

Meer weten?

Wout Withagen