Werkspot.nl genomineerd voor DIA

Werkspot.nl Dutch Interactive Award in de categorie communities. Op 12 mei weten we of we ook daadwerkelijk een DIA mee naar Tilburg mogen nemen. De ingediende case luidde ongeveer als volgt: Werkspot.nl groeit hard en dan moet je voorbereid zijn op het alsmaar stijgende aantal klussen en het groeiend aantal vakmannen met een abonnement. De geheel vernieuwde versie van Werkspot.nl werd gelanceerd in 2010. Transparantie, schaalbaarheid en gebruikersvriendelijkheid waren sleutelwoorden; “het concept moet in 1 oogopslag helder zijn voor de gebruiker.” Het design is overzichtelijker, de groepering van rubrieken verbeterd, de mogelijkheden voor de vakmannen en opdrachtgevers zijn flink uitgebreid. Naast het redesign en de nieuwe functionaliteiten is veel tijd en energie gestoken in de performance van de applicatie. Uitgangspunt was dat opdrachtgevers en vakmannen hun acties snel, direct en zonder omwegen kunnen uitvoeren, onafhankelijk van plaats, tijdstip en drukte. Werkspot.nl is erg tevreden over de site: zowel de workflow van de bezoekers als het transparante design hebben tot enthousiaste en lovende reacties geleid. Ook opdrachtgevers en vooral de vakmannen zijn erg blij met de nieuwe website. In hun reacties laten ze weten de website veel gebruikersvriendelijker en overzichtelijker te vinden.

Werkspot.nl is genomineerd voor een Dutch Interactive Award in de categorie communities. Op 12 mei weten we of we ook daadwerkelijk een DIA mee naar Tilburg mogen nemen. De ingediende case luidde ongeveer als volgt:

Werkspot.nl groeit hard en dan moet je voorbereid zijn op het alsmaar stijgende aantal klussen en het groeiend aantal vakmannen met een abonnement. De geheel vernieuwde versie van Werkspot.nl werd gelanceerd in 2010. Transparantie, schaalbaarheid en gebruikersvriendelijkheid waren sleutelwoorden; “het concept moet in 1 oogopslag helder zijn voor de gebruiker.”

Het design is overzichtelijker, de groepering van rubrieken verbeterd, de mogelijkheden voor de vakmannen en opdrachtgevers zijn flink uitgebreid.

Naast het redesign en de nieuwe functionaliteiten is veel tijd en energie gestoken in de performance van de applicatie. Uitgangspunt was dat opdrachtgevers en vakmannen hun acties snel, direct en zonder omwegen kunnen uitvoeren, onafhankelijk van plaats, tijdstip en drukte.

Werkspot.nl is erg tevreden over de site: zowel de workflow van de bezoekers als het transparante design hebben tot enthousiaste en lovende reacties geleid. Ook opdrachtgevers en vooral de vakmannen zijn erg blij met de nieuwe website. In hun reacties laten ze weten de website veel gebruikersvriendelijker en overzichtelijker te vinden.

Meer weten?

Wout Withagen