Total Specific Solutions

Na de succesvolle opleverpinkroccadelocalgovernment.nl een paar weken geleden, was het nu de beurt aan de website van overkoepelende organisatie Total Specific Solutions. Met een zeer korte deadline, maar met de juiste voorbereidingen, hebben wij in een mum van tijd een strakke professionele website opgeleverd. De website siert zichzelf door de eenvoud en strakke vormgeving. Een mooie corporate website, waar Freshheads het design, HTML en backend techniek voor heeft gemaakt. Kijk snel op www.totalspecificsolutions.nl

Na de succesvolle oplevering van pinkroccadelocalgovernment.nl een paar weken geleden, was het nu de beurt aan de website van overkoepelende organisatie Total Specific Solutions.

Met een zeer korte deadline, maar met de juiste voorbereidingen, hebben wij in een mum van tijd een strakke professionele website opgeleverd. De website siert zichzelf door de eenvoud en strakke vormgeving.

Een mooie corporate website, waar Freshheads het design, HTML en backend techniek voor heeft gemaakt. Kijk snel op www.totalspecificsolutions.nl

Meer weten?

Rik Deuzeman