Girlz! Website voor Audax

Inmiddels hebben we flink wat ervaring met de ontwikkeling van websites voor uitgevers en dus ook in de do’s en dont’s voor de website van een magazine. Uitgever Audax was erg enthousiast over ons én ons portfolio waardoor we nu de website van Girlz! onder handen mogen nemen. Maar… we zouden Freshheads niet zijn zonder innovatie!

Het CMS wordt dan ook zo gebouwd dat de redactie veel vrijheid krijgt qua indeling van de website. Daarnaast zal Girlz! een volledige integratie met Hyves, Facebook en Twitter krijgen en zich voornamelijk richten op de interactie met haar bezoekers. De website Girlz! dient namelijk als een verlengstuk van de papieren versie van het magazine. Populaire onderwerpen zullen 1-op-1 overgezet worden op de website zodat hierop gereageerd kan worden of een mening kan worden gegeven, want wat heb je immers aan een website voor jonge meiden zonder dat ze erover mee kunnen praten! ‘Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’ De meeste bezoekers van Girlz!, jonge meiden tussen de 10-15 jaar, hebben al een Hyves, Facebook of Twitter account.  Waarom dan nogmaals registreren? Naast het tippen, liken en tweeten zal er dus ook de mogelijkheid zijn om in te loggen met je Social Media account. Eenvoudig, simpel en snel! Al met al een innoverend project, niet alleen voor Freshheads, maar ook voor de redactie van Girlz!

Inmiddels hebben we flink wat ervaring met de ontwikkeling van websites voor uitgevers en dus ook in de do’s en dont’s voor de website van een magazine. Uitgever Audax was erg enthousiast over ons én ons portfolio waardoor we nu de website van Girlz! onder handen mogen nemen. Maar… we zouden Freshheads niet zijn zonder innovatie!

Het CMS wordt dan ook zo gebouwd dat de redactie veel vrijheid krijgt qua indeling van de website. Daarnaast zal Girlz! een volledige integratie met Hyves, Facebook en Twitter krijgen en zich voornamelijk richten op de interactie met haar bezoekers.

De website Girlz! dient namelijk als een verlengstuk van de papieren versie van het magazine. Populaire onderwerpen zullen 1-op-1 overgezet worden op de website zodat hierop gereageerd kan worden of een mening kan worden gegeven, want wat heb je immers aan een website voor jonge meiden zonder dat ze erover mee kunnen praten!

‘Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?’ De meeste bezoekers van Girlz!, jonge meiden tussen de 10-15 jaar, hebben al een Hyves, Facebook of Twitter account.  Waarom dan nogmaals registreren? Naast het tippen, liken en tweeten zal er dus ook de mogelijkheid zijn om in te loggen met je Social Media account. Eenvoudig, simpel en snel!

Al met al een innoverend project, niet alleen voor Freshheads, maar ook voor de redactie van Girlz!

Meer weten?

Rik Deuzeman