Freshheads goes Oslo

Een fl Zaterdagochtend om 5.30u stonden we allemaal paraat, want het vliegtuig vanuit Brussel-Charleroi vertrok om 8.30u. Terwijl het in Nederland een zonnig weekend was, was het bij aankomst in Oslo een stuk frisser en mistiger. De piloot had dan ook moeite met de hoogtebepaling waardoor iedereen klaarwakker was toen het vliegtuig landde. Wat we tussen de laaghangende bewolking hebben kunnen zien, is Oslo best aardig, maar niet meer dan dat. Op de plattegrond stond dat we zaterdagmiddag zijn gelopen langs het Akershus (kasteel) en koninklijk paleis. Aansluitend hadden we een diner in een ‘typisch’ authentiek Noors Teppanyaki-restaurant. ‘s Avonds hebben we een kleine kroegentocht gehouden, waarbij we erachter kwamen dat drank stevig geprijsd is in de Noorse hoofdstad. Echter, dit mocht de pret zeker niet drukken. Zondagochtend hebben we na het ontbijt een wandeling door het beroemde Vigelandpark gemaakt, maar omdat het niet wilde opklaren werd het toch echt tijd om weer terug te vliegen naar het zonnige Nederland. We hebben veel lol gehad en een dergelijk uitje is zeker voor herhaling vatbaar. Als klap op de vuurpijl waren de heads bijna in Oslo gestrand. Vanwege het slechte weer was het doorgaan van de terugvlucht even twijfelachtig. Maar gelukkig waren maandag alle heads weer helemaal fris en aanwezig!

Een flink aantal heads is begin april een weekendje weg geweest. In het kader van gezelligheid, teambuilding en gewoon-een-keer-wat-anders hebben we een vlucht naar en hostel in Oslo geboekt.

Zaterdagochtend om 5.30u stonden we allemaal paraat, want het vliegtuig vanuit Brussel-Charleroi vertrok om 8.30u. Terwijl het in Nederland een zonnig weekend was, was het bij aankomst in Oslo een stuk frisser en mistiger. De piloot had dan ook moeite met de hoogtebepaling waardoor iedereen klaarwakker was toen het vliegtuig landde.

Wat we tussen de laaghangende bewolking hebben kunnen zien, is Oslo best aardig, maar niet meer dan dat. Op de plattegrond stond dat we zaterdagmiddag zijn gelopen langs het Akershus (kasteel) en koninklijk paleis. Aansluitend hadden we een diner in een ‘typisch’ authentiek Noors Teppanyaki-restaurant.

‘s Avonds hebben we een kleine kroegentocht gehouden, waarbij we erachter kwamen dat drank stevig geprijsd is in de Noorse hoofdstad. Echter, dit mocht de pret zeker niet drukken.

Zondagochtend hebben we na het ontbijt een wandeling door het beroemde Vigelandpark gemaakt, maar omdat het niet wilde opklaren werd het toch echt tijd om weer terug te vliegen naar het zonnige Nederland. We hebben veel lol gehad en een dergelijk uitje is zeker voor herhaling vatbaar.

Als klap op de vuurpijl waren de heads bijna in Oslo gestrand. Vanwege het slechte weer was het doorgaan van de terugvlucht even twijfelachtig. Maar gelukkig waren maandag alle heads weer helemaal fris en aanwezig!

Meer weten?

Freshheads