ECCE / Universiteit van Maastricht

Onlangs zijn we gestart met het functioneel-, interactie en grafisch ontwerp voor ECCE/Universiteit van Maastricht. ECCE is het European Centre voor Corporate Engagement, een (onderzoeks)netwerk op het gebied van duurzaam bouwen. ECCE zorgt ervoor door o.a. onderzoekrapporteren te publiceren dat alle stakeholders de mogelijkheden hebben om duurzaam te ontwikkelen of er aan bij te dragen om dit te doen. Zo'n vooruitstrevend netwerk kan natuurlijk wel een mooie website gebruiken. Via Tilburg University is ECCE Freshheads op het spoor gekomen en na de presentatie van de 'website mockup' waren ze helemaal om.  Ook het redesign van het logo viel in de smaak. Op dit moment zitten we midden in de eerste fase, dus over een tijdje zien jullie vast een blog verschijnen over de nieuwe website.

Onlangs zijn we gestart met het functioneel-, interactie en grafisch ontwerp voor ECCE/Universiteit van Maastricht. ECCE is het European Centre voor Corporate Engagement, een (onderzoeks)netwerk op het gebied van duurzaam bouwen. ECCE zorgt ervoor door o.a. onderzoekrapporteren te publiceren dat alle stakeholders de mogelijkheden hebben om duurzaam te ontwikkelen of er aan bij te dragen om dit te doen.

Zo’n vooruitstrevend netwerk kan natuurlijk wel een mooie website gebruiken. Via Tilburg University is ECCE Freshheads op het spoor gekomen en na de presentatie van de ‘website mockup’ waren ze helemaal om.  Ook het redesign van het logo viel in de smaak. Op dit moment zitten we midden in de eerste fase, dus over een tijdje zien jullie vast een blog verschijnen over de nieuwe website.

Meer weten?

Jamila Valk