Startup Tips van Joost Gielen

Aanstaande vr De afgelopen tien jaar heeft Joost ervaring opgedaan als ondernemer en starter van tal van initiatieven. Sommige ideeën eindigden al snel in de papierbak of bleken na jaren hard werken toch niet aan te slaan, terwijl andere de ruimte kregen en uitgroeiden tot echte bedrijven. Joost wil zijn belevenissen graag delen en heeft deze vertaald naar een aantal 'do's en dont's'. Kortom; startup tips voor iedereen die aan de wieg staat van een (potentieel) wereldidee! De toegang is gratis, inschrijven doe je hier. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Aanstaande vrijdagmiddag, 21 januari vanaf 16:00 uur, houdt Joost Gielen (oprichter van Freshheads en Werkspot.nl) een korte presentatie ‘Startup Tips’ bij Freshheads.

De afgelopen tien jaar heeft Joost ervaring opgedaan als ondernemer en starter van tal van initiatieven. Sommige ideeën eindigden al snel in de papierbak of bleken na jaren hard werken toch niet aan te slaan, terwijl andere de ruimte kregen en uitgroeiden tot echte bedrijven. Joost wil zijn belevenissen graag delen en heeft deze vertaald naar een aantal ‘do’s en dont’s’. Kortom; startup tips voor iedereen die aan de wieg staat van een (potentieel) wereldidee!

De toegang is gratis, inschrijven doe je hier. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Meer weten?

Wout Withagen